13

окт.

Кой е подлият зодиакален лъжец, който никога не се разкайва

Има знак от зодиака, който без угризения можем да наречем най-голям лъжец

Никой не иска да живее в лъжа и никой не иска да го наричат лъжец. Хората обаче продължават да се лъжат един друг. Някои го правят по-често, други по-рядко. Но да се отрича самият факт би било просто глупаво.

Астролозите смятат, че склонността към лъжа зависи от това под каква зодия е роден човек. Затова някои от тях се считат за най-измамните представители на зодиака. Интересно, познавате ли такива хора?

Живот в измама

Едва ли има човек, който обича да го лъжат. Да живееш в лъжа е отвратително и горчиво. Но как да не се хванете на стръвта на класическия лъжец, който е свикнал да бъде хитър? Астролозите са сигурни, че е достатъчно да разберете под кой знак на зодиака е роден човека.

Например, наричат Стрелецът най-премия знак на зодиака. Хората, свързани с него, предпочитат да казват истината и да изискват от другите същото отношение към себе си. Стрелците са директни и честни, борят се за справедливост, защото в живота им няма място за лъжи.

Въпреки това, понякога представителите на този знак се надценяват. Те могат да обещаят да направят неща, които просто не могат. Ако Стрелецът мами, най-вероятно по този начин той иска да постигне целта си. Прави го за собствена изгода.

Козирозите не обичат да лъжат, за тях това е неестествено. Но понякога все пак им се налага да го направят. Често това е принудителна мярка, в резултат на която представителите на този знак ще изпитат чувство за вина и разкаяние.

Овните не обичат да крият истината и са готови да я кажат дори на най-близкия човек очи в очи. И го правят доста безцеремонно, без да се притесняват от чувствата на другите. Родените под знака на Овен не правят това нарочно. В крайна сметка те са свикнали първо да вършат определени неща, а след това да мислят за последствията от тях. Интересното е, че е много лесно да се измами Овен, тъй като това е един от най-лековерните знаци на зодиака.

Девите са директни и няма да скрият това, което мислят. В живота основното нещо за тях е да бъдат честни и да запазят достойнството си. Тази зодия обаче понякога трябва да лъже, но по-скоро насила. Девите правят това много внимателно, за да не бъдат заподозрени в лъжа.

Най-измамните знаци на зодиака

Телците не обичат да лъжат, защото лъжата ги кара да излязат от зоната си на комфорт. Ако трябва да лъжат, със сигурност ще изпитат дискомфорт. Често хората, родени под този знак, са принудени да лъжат заради страх от промяна.

Лъвовете са доста егоистични по природа. Те са готови на всичко, за да постигнат целите си. Често използват лъжи, за да се самоутвърдят и да изглеждат в очите на другия човек по-добри, отколкото са в действителност. Но в същото време лъжата може да изиграе жестока шега с Лъвовете и да съсипе репутацията им.

Водолеите могат да лъжат, но не винаги са склонни да го правят! Те предпочитат горчивата истина пред сладките лъжи. И всичко това, защото изчисляват предварително последствията от действията си и разбират, че лукавството не води до нищо добро.

Везните често имат проблеми със самочувствието. Те често лъжат, за да изглеждат по-добри. В същото време е почти невъзможно да ги хванете в лъжа. Освен това представителите на този знак често страдат от лицемерие в общуването с другите хора. Те казват това, което събеседникът им иска да чуе.

Рибите са хитър знак, който е склонен да лъже за собствена изгода. Лъжата в живота на такива хора е защитна реакция, инструмент, с който защитават своя крехък вътрешен свят. Освен това родените под знака на Риби често се самозалъгват. Те живеят в свой илюзорен свят, в който истината боли.

Основното трио лъжливи зодии

Раците ценят личното си пространство и се „отварят“ към малко хора. Затова често им се налага да мълчат и да лъжат, за да не допуснат хората да се доближат до тях. Случва се представителите на този знак да мамят близките си и дори себе си по-често, отколкото им се иска. За такива хора истината може да бъде много неудобна, защото лъжата се превръща в тяхното ежедневно спасение.

Втората лидерска позиция в нашата селекция е уверено заета от Скорпионите. Те са хора, които са свикнали да лъжат, за да се предпазят от другите. Това е вид самозащита, необходима мярка. И работата е там, че Скорпионите са един от най- уязвимите знаци на зодиака.

Наричат ги ​​най-хитрият знак от зодиака. Най-често те не лъжат, а само мълчат, което допълнително обърква другите хора. Понякога използват хитрост и лъжа в името на отмъщението.

Е, знакът Близнаци оглавява нашата класация. Това обаче не е изненадващо, защото те имат двойствен характер. Вятърничеви са и са лекомислени, което често проваля хората, родени под този знак. И лъжата за тях става просто игра. Те лъжат не с конкретна цел, а просто за забавление.

Близнаците лъжат и когато не знаят какво да направят в дадена ситуация. Това е защитна реакция, навик. С непознат и неприятен човек представителите на този знак могат да се държат учтиво и след това да говорят неприятни неща зад гърба му. Двойствеността е естествена черта на Близнаците.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts