зодии

18

юни

Кои са 6- те най емоционални зодии?

Какво е мнението на асролозите по темата?

Има някои хора, които са супер емоционални. Интересно е, че техните силно емоционални личности могат да бъдат обяснени с техните зодии. В тази статия сме подбрали различни мнения от  астролози по темата.

Козирог

Този трудолюбив, директен земен знак не е открито емоционален, но има активен вътрешен свят. „Козирозите са склонни да преценят проблемите, което може да ги направи тревожни на моменти“, казва Тара Бенет, професионален астролог и духовен треньор в MediumChat. „Студената им външност прикрива емоционалната им уязвимост.“ Най-доверените приятели обикновено са единствените, които виждат тяхната чувствителна страна, обяснява Бенет.

Стрелец

Стрелецът е импулсивен, енергичен и интелигентен – и тези черти понякога могат да доведат до страстни изблици. „Този знак е непоследователен в справянето с емоциите си“, казва Мария Хейс, професионален астролог в Trusted Astrology. „В миг те могат да преминат от въодушевени към раздразнени.“, казва Хейс.

Овен

Изключително емоционален, страстен и безгрижен, този зодиакален знак ще скочи в пламъците, само за да задоволи своите пориви“, казва Хейс. „Те са изключително непредсказуеми, правят каквото си искат и живеят за момента.“ Когато импулсивността им е възпрепятствана, родените под този знак лесно могат да станат горещи и тревожни. За щастие, овенът също може да използва своята емоционалност за добро. „Те могат да насочат 100 процента от енергията си към неща, които са страстни, така че можете да очаквате тяхната упоритост да донесе успех“, казва Хейс.

Скорпион

Не е изненадващо, че най-емоционалните знаци в нашия списък са трите водни знака. „Водните знаци – Рак, Скорпион и Риби – се смятат за най-емоционални, защото са свързани с дълбоки чувства и силна интуиция“, казва София Селестино, професионален астролог от Destiny Awakens. „И трите знака са във връзка с емоциите си и най-вероятно ще ги изразяват свободно и открито.“ Въпреки това те показват емоциите си по различен начин.

Скорпионът, например, е известен с това, че е страстен и интензивен. „Те могат бързо да се ядосват, но също така са лоялни и защитават тези, за които се грижат“, казва Селестино. „Скорпионите са склонни да бъдат по-самотни с емоциите си, но когато се отворят, обикновено това е защото се доверяват на дадения човек.“ Когато изпитват негативни емоции, те са склонни да рухнат емоционално и да разрушават важни за тях взаимоотношения.

Риби

Ако има нещо, в което рибите са добри, това е да усещат всяка емоция. Всъщност този знак е толкова добър в свързването със собствените си емоции и съпричастността с другите, че понякога се смята за екстрасенс. „[Те са] емпатични до такава степен, че често бъркат собствените си емоции с тези на хората около тях“, казва Бенет.

Нещо повече, Рибите непрекъснато обмислят чувствата си. „Тези риби непрекъснато изследват емоциите си и бързо прощават и забравят, дори ако това е вредно за тях самите“, добавя Бенет.

Рак

В диаграмата на рака има много неща, които го правят най- емоционалният зодиакален знак. Първо, това е главният воден знак, което означава, че се свързва със света чрез усещане, обяснява Хейс. Ракът също се управлява от Луната, което означава вътрешното аз и дълбоките чувства. „Като такива, логиката и разумът са второстепенни спрямо техните чувства и интуиция“, казва Хейс. Докато някои може да видят това като слабост, Хейс отбелязва, че всъщност това е най-силната страна на Рака. „Те са в състояние наистина да се усетят себе си, което им позволява да се свързват добре с другите хора“, отбелязва тя.

Източник:https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts