Кои са зодиите, които изобщо не могат да се понасят?

23

апр.

Кои са зодиите, които изобщо не могат да се понасят?

Астролозите са съставили рейтинг на най-несъвместимите знаци в Зодиака, къде-то влизат шест двойки

Изчисленията са направени на базата личностните характеристики на всеки знак, както и по мястото на разположението му в зодиакалния кръг. Тези хора нямат съвместно бъдеще, тъй като възгледите им за живота са коренно противоположни.

РАК И ВОДОЛЕЙ

Единият – Ракът, е верен на своите принципи, интелектуалец, невъзможно е да бъде изваден от равновесие. Другият – Водолеят, притежава ексцентричност, с която Ракът не може да се примири. За да се осъществи такъв съюз, и на двамата партньори ще им се наложи да правят отстъпки, което е неприемливо и за двете страни.

ОВЕН И ТЕЛЕЦ

Тези знаци не могат да се намират нито в приятелски, нито в семейни отношения. Овните са прекалено големи инати и са самолюбиви. Те изискват подкрепа от близките си, но не я усещат. Телците са стабилни и обичат наситения и ярък живот. Толкова различни хора просто няма за какво да си говорят.

Настроението на Овните изглежда прекалено песимистично на Телците. Дори при сключване на брак Овните могат да изневеряват, тъй като постоянно ще търсят подкрепа, която Телците според тях не могат да им окажат.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Тези хора се отличават с удивително непостоянство. Те са прекрасни любовници, затова не се стремят да създават семейство. Но не само по тази причина подобен съюз е обречен на крах.

Козирозите се отличават с особена предпазливост, което не е по нрава на разглезените Близнаци. Те, от своя страна, менят настроението си със скоростта на звука. Затова пресметливите Козирози не могат да намерят по никакъв начин общ език с тях.

ВОДОЛЕЙ И РИБИ

Рибите са егоистични. Те са свикнали винаги да получават това, което искат. Независимо от своята самоувереност обаче Водолеите са твърде подвижни. Те винаги се намират в центъра на вниманието. Тяхната вятърничавост отблъсква Рибите, които, от своя страна, са склонни на дълбоки и основателни разсъждения.

Водолеите никога няма да проявят толкова внимание, колкото изискват от тях Рибите. По тази причина двойката се смята за несъвместима и няма бъдеще.

СКОРПИОН И СТРЕЛЕЦ

Сложно е да си представи човек други два знака, които да са толкова различни. Скорпионите обичат да градят планове. Те винаги имат цел, към която упорито и целенасочено вървят. Този знак знае какво иска, затова му е трудно да приеме и да се примири с непостоянството на Стрелеца, който живее за момента – тук и сега.

Емоционалните Стрелци обичат свободата. Затова не споделят мислите на Скорпионите за вярност.

На тези знаци им е трудно да съжителстват под един покрив, тъй като сериозният Скорпион винаги ще бъде с една крачка напред. А това няма как да не дразни Стрелеца.

СТРЕЛЕЦ И ТЕЛЕЦ

В редки случаи този съюз може да се развие успешно. И двата знака са достатъчно вятърничави и весели, но на тази почва може да възникне конфликт на интереси. И Телците, и Стрелците се нуждаят от внимание. Затова единият от тях няма да може да се примири и да приеме погледите да са насочени единствено към другия. И на двамата представители на Зодиака им е нужна „твърдата ръка” на някой от уравновесените и сдържани знаци.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts