29

апр.

Как изглежда най-модерното куче в света – то очевидно има повече тоалети от вас

Това куче е преживяло много, но въпреки това е успяло да спечели заслужена слава през годините

Теди е йоркширски териер, звезда от световна величина. Преди време някакви хора взеха кученцето от приют, за да го подарят на малко момче за рождения му ден, за да бъде негов домашен любимец. Но след първия преглед при ветеринаря се оказа, че бебето-куче има пъпна херния. Заради това трябваше да му се направи операция.

За съжаление семейството не разполагало с нужните финансови средства, така че Теди трябвало да си търси нови стопани. В резултат на това кученцето се озовало в семейството на 20-годишната студентка от Братислава Адриана. Няколко седмици по-късно новият член на семейството – Теди, вече беше опериран и здрав, просто имаше нужда от рехабилитация.

Сега кучето вече е пораснало и живее сравнително добре. То обаче продължава да спазва диети, като яде само домашна храна. Но историята на Теди изобщо не свършва, а само започва оттук.

Как едно обикновено куче стана звезда от световна класа?

Адриана, собственичката на Теди, забелязала, че дългата му козина запазва необичайната си форма дори след разресване. Как да не се възползва от това? Тя първо започнала да прави снимки на кучето за себе си, а по-късно създала и страници за него в социалните мрежи.

Момичето обича да облича Теди в различни ярки тоалети: вратовръзки, очила и суичъри

Както се оказа, кучето просто е родено за модел! Един бегъл поглед на снимките е достатъчен, за да стане ясно, че Теди много обича да позира. Явно е готов да го прави с часове без никаква принуда.

Веднага след първата фотосесия на Теди, стопанката му получила предложения за реклама от различни марки, които произвеждали облекла за животни. Така целият свят постепенно научил за сладкото фотогенично куче.

Днес Теди има собствен гардероб с дрехи, където ярки суичъри и костюми са разположени на закачалката от едната страна, а искрящите каишки – от другата. Има наистина много от тях – почти като истинска суперзвезда.

Кучето никога не излиза на разходка без да е издокарано. Дори и в най-горещия ден винаги е поне с луксозна кърпа за врат.

Каква е тайната на безупречния стайлинг на Теди, който покори целия свят?

  • Шампоан веднъж месечно, за да предпази козината от изсушаване.
  • След измиване, втриване на натурални масла, като стопанката на Теди използва кокосово масло;
  • Преди фотосесията тя напръсква козината на кучето с вода от спрей, а след това само го разресва.

И – voilà, прекрасният стайлинг е готов!

https://popantofi.com/product/%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0-%d0%b8%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%8a%d1%87%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82/

Източник: facebook.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts