13

ян.

Как да разберете какъв ден ви се е паднал – щастлив или не особено?

Известно е, че всеки човек има щастливи дни, в които всичко върви като по мед и масло

Както и нещастни: срещите се отменят, плановете се провалят, възникват спорове на празно място, изчезват документи. Можем ли да разберем какъв ден ни се е паднал: щастлив или не особено?

Старайте се по-често да се вслушвате във вътрешния си глас: ако интуитивно сте против нещо, възприемете го като предупреждение. Най-често нашето подсъзнание не капризничи, а ни изпраща сигнали за реална опасност, признаци, които по някакви причини не възприемаме със съзнанието си.

Можете също да се позовете на астрологията. За най-благоприятен се смята денят, в който сте се появили на бял свят: т.е. ако сте родени в понеделник, за този ден трябва да насрочвате най-важните си срещи, да стартирате проекти, да тръгвате на пътешествия и т.н.

Съществува система, по която за представителите на всеки от зодиакалните знаци има отделен „седмичен” календар на хармоничните, неутралните и дисхармоничните дни.

ОВЕН

Успешни дни: вторник, неделя.

Неуспешни дни: петък, събота.

ТЕЛЕЦ

Успешни дни: понеделник, петък.

Неуспешен ден: вторник.

БЛИЗНАЦИ

Успешни дни: сряда, неделя.

Неуспешен ден: четвъртък.

РАК

Успешни дни: понеделник, четвъртък.

Неуспешни дни: вторник, събота.

ЛЪВ

Успешен ден: неделя.

Неуспешен ден: събота.

ДЕВА

Успешен ден: сряда.

Неуспешни дни: четвъртък, петък.

ВЕЗНИ

Успешни дни: петък, събота.

Неуспешни дни: вторник, неделя.

СКОРПИОН

Успешен ден: вторник.

Неуспешни дни: понеделник, петък.

СТРЕЛЕЦ

Успешен ден: четвъртък.

Неуспешен ден: сряда.

КОЗИРОГ

Успешни дни: вторник, събота.

Неуспешни дни: понеделник, четвъртък.

ВОДОЛЕЙ

Успешни дни: сряда, събота.

Неуспешен ден: неделя.

РИБИ

Успешни дни: сряда, събота.

Неуспешен ден: неделя.

Ако сте се родили в „неуспешен” за вашия знак ден, той автоматично става за вас щастлив.

Както, разбира се, знаете, всеки ден си има своя планета-покровител и най-добре се реализират начинанията, които съответстват на характера на звездния патрон на деня.

Понеделник е ден на Луната

В този ден е активна емоционалната сфера. Луната е господарка и на подсъзнанието, така че са вероятни резки, невинаги обясними промени в настроението. В понеделник не бива да назначавате важни срещи: голям е рискът емоциите да преобладават над разума и взетото решение да се окаже погрешно. А хората с развита интуиция трябва именно в понеделник да се вслушват в своя вътрешен глас.

Покровител на вторник е Марс

Ден за активни действия, когато можете и трябва да се включвате в нови проекти. Но имайте предвид, че във вторник хората са по-агресивни от обикновено, така че се постарайте да не провокирате околните и да сдържате собствените си емоции.

Върху сряда влияние оказва Меркурий

Отличен ден за учене, усвояване на нова информация, нов опит, за общуване, за сключване на сделки. Но внимавайте да не огласите „военна тайна”: Меркурий майсторски развързва езиците!

Четвъртъка е под покровителството на Юпитер

В този ден всички началници са в добро разположение на духа. Подходящ момент за беседа с шефа, за публични изказвания, събрания, планьорки и други производствени мероприятия. Ако са се държали несправедливо с вас, именно в четвъртък се обърнете към съда и истината ще възтържествува. Ако самите вие направите сделка със съвестта си в четвъртък, ще съжалявате за това.

Венера е опекун на петъка

Ден, благоприятен за творчество, романтични запознанства и любовни срещи, за сключване на брак. Внимание: всякакви излишества в петък са особено вредни за здравето!

Събота е ден на Сатурн

Най-подходящ ден за началото на диета, за медитация, за приключване на всякакви начинания и за правене на изводи. Ако оформяте сделка с недвижимост или започнете строителство, назначете подписването на договора и залагането на основите за събота – Сатурн ще ви подкрепи. Не бива да тръгвате на път, звездите препоръчват в този ден и по-малко да се говори.

Неделя е под егидата на Слънцето

В този ден е добре да започвате нещо ново, да се проявявате, да реализирате проекти. Не се препоръчва да завързвате нови запознанства, както и да се впускате в авантюри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts