6

дек.

Как да изчистите енергията на вещите – 3 начина, които работят

От статията ще научите как да се отървете от негативната енергия и да се предпазите от лоши случки и неприятни мисли

Нека уточним веднага: не всяко нещо може да се почисти от лоша енергия. Ако става въпрос за различни кръстове, пръстени, минерали или камъни-талисмани, определено е невъзможно да ги почистите, тъй като те вече носят тяхната присъща енергия.

Но ако имате нещо, което трябва да се почисти (например, закупено е „от ръка“ и не познавате предишния му собственик), използвайте тези три доказани от времето методи.

Огън

Първият и най-ефективен е почистването с огън. Но бъдете възможно най-внимателни: този метод е подходящ само за онези неща, които не са запалими.

За да почистите енергията, трябва да изберете свещ. Важно е да е естествена – не от парафин, а от восък или соя. Запалвате свещта и обикаляте нещото няколко пъти, така че огънят да е отгоре. В същото време трябва да кажете: „Изчиствам лошото, викам доброто, махам ненужното, викам необходимото!“

Тамян

Вторият ефективен вариант за почистване на вещи, дрехи и покъщнина е с помощта на тамян. Тук е важно да вземете силен и чист тамян, а не китайски пръчици, които се продават навсякъде. Идеално е Пало Санто – това е свещено дърво, което чисти лошата енергия. Белият градински чай също действа добре.

Тамянът също трябва да бъде подпален и държан върху нещото или около него. Имайте предвид: Пало Санто или салвията са чудесни за почистване на пространството, в което се намирате.

Например, ако сте имали гости или клиенти, които са оставили лоша енергийна следа, след като са си тръгнали, можете да запалите гореспоменатия тамян и да се разходите из стаята – цялата енергийна струя ще изчезне и ще се почувствате добре.

Сол

Третият начин е почистване със сол. Можете или да поръсите сол около нещото, или да вземете торбичка от естествена тъкан, да изсипете сол в нея и да я поставите върху тъканта, след което не забравяйте да изхвърлите солта, която е погълнала енергията.

Това е изключително важно да направите, ако например намерите чужди косми по себе си или коса по пода, дивани и столове. Косата предава енергията на предишния собственик. Ако трябва да прочистите дрехи, тогава в идеалния случай е добре да се изперат като добавите малко сол към праха.

Източник: ayzdorov.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts