10

мар.

„Хора ще падат от небето и това ще е началото на края“ – ще се случи ли това през най-лошия ден от 2023 г.?

Пътешественик във времето говори за най-лошия ден на 2023-а година, през който може да се случат наистина странни неща

Много езотерици са съгласни с него, че през най-лошия ден от настоящата година може да бъдем свидетели на наистина страховити неща.

Вярвате ли, че някои хора могат да пътуват през години и десетилетия?

Дори учените вече са склонни да вярват, че това теоретично е възможно. Освен това има много доказателства, че пътуващите във времето наистина съществуват.

Един от тях, Ино Алрик, който твърди, че е пътувал до 2671 г., предупреждава човечеството за големи събития през следващите няколко години. И може би най-лошото от тях ще се случи тази година.

Ино Алрик

„Хора ще падат на Земята от небето и това ще бъде началото на края“, казва предсказателят. Назовава и датата – 18 юни 2023 г.

Изявлението му може да се тълкува по различни начини. Някои смятат, че пътешественикът от бъдещето говори за извънземни. Освен това мнозина предричат ​​сблъсък с нова цивилизация, непозната за човечеството.

Например Ури Гелер, израелски астролог и екстрасенс, е сигурен, че нова и много по-ужасна заплаха от всичко друго ще дойде от други планети.

Като се има предвид, че в средата на февруари американските военни свалиха неидентифицирани летящи обекти над територията на страната и всички започнаха да говорят за НЛО, това, което изглеждаше като научна фантастика, може да се окаже близо до истината.

Други са сигурни, че Алрик има предвид ужасна самолетна катастрофа. Същата гледна точка споделя и астрологът Крейг Хамилтън, който предрича, че именно катастрофата на определен самолет ще ни доведе до Третата световна война, в сравнение с която всички сегашни конфликти ще изглеждат почти като детска игра.

„Скоро ще има катастрофа, която ще промени света. Защото това, което предстои да се случи в небето, никога досега не се е случвало досега. По-късно случващото се ще прерасне в голяма война. Всичко ще излезе извън контрол “, каза Крейг.

Все пак, и въпреки всичко – има утеха: съдейки по факта, че пътешественикът във времето е посетил и 2671 година, и е видял хора там, човечеството все пак ще оцелее, независимо от всичко.

Източник: www.indiatimes.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts