стробинг грим

10

фев.

Какво представлява новата техника за стробинг грим

Стробингът е лесна техника за подчертаване, която създава блестящ отенък на лицето, без да са необходими слоеве грим. Крайният резултат е лек и естествен грим, който изглежда изумително. Минимализмът и осветеността са ключови за стробинга, тенденция в грима, характеризираща се с използването на осветители в стратегически точки на лицето

Стробирането позволява фин завършек, като същевременно преследва яркост, която изглежда естествена. Следователно, при него не се използват бронзанти или пудри с интензивни тонове. Необходими са само подходящи четки, така че нанасянето на лицето да е перфектно. В това кратко ръководство ще ви разкрием най-лесния начин да направите този тип грим..

Стробинг: техника, която акцентира върху чертите на лицето

Ако търсите точна дефиниция на стробинг, организацията Foto Pose Venezuela предлага такава, която е лесна за разбиране и преди всичко за представяне. Те говорят за техника, която се фокусира върху точките на лицето, за да го освети, без да губи неговите естествени черти.

Те уточняват, че с помощта на четка се подчертават местата на лицето, които улавят светлината, а именно:

  • Извивката на горната устна
  • Зоната на челото
  • Високата зона на скулите
  • Овалът на носа

Целта е да се осигурят отражения, които подобряват вашата красота, без да се прибягва до преувеличени пигментации. Следователно испанският превод на стробинг е „iluminar con destellos“ (да осветяваш с искри). Той също така намеква за термина „стробиране“, който се състои в излъчване на нещо с малки, повтарящи се акценти.

Въпреки че този тип нанасяне на грим предпочита използването на хайлайтъри, той също така ви дава възможност за нанасяне на цветни коректори, тъй като те имат подобна функция.

Пълно ръководство за нанасяне на стробинг грим

  • Пудрите са традиционни, лесни за използване и имат копринено покритие.
  • Кремообразното представяне осигурява отлично покритие, но изисква по-голям опит в нанасянето, така че преходът между цветовете да не е рязък.
  • Що се отнася до течната козметика, тя добавя повече блясък, отколкото светлина, така че обикновено не се препоръчва, ако ще присъствате на събитие с твърде много изкуствено осветление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts