15

авг.

Какво вещае ретроградния Плутон?

От 2008 г. Плутон преминава през Козирог и най-накрая, на 24 март 2023 г. направи пръв опит да премине и в знака Водолей

Това дава началото на нова ера. На 1 май обаче планетата пое обратно към Козирог и до 10 октомври 2023 г. ще сме под крилото на ретро Плутон. С какво е забележителен този период…

Плутон носи енергията на трансформацията, обновлението, властта и управлението на човешките маси. В знака Козирог това означава жестокост, потайност, консерватизъм, правилото „старото е по-добро от новото“. „Трябва“ стои над „искам“. Плутон във Водолей е обединение на хората, заличаване на границите (както външни, така и вътрешни), нов свят и нова ера. Вероятно е укрепване на криптовалутата и узаконяването й. Вместо власт и консерватизъм – съобщества на хора, готови да преобразуват света. Период на свобода и борба с ограниченията.

Връщане на дълговете

Свидетели сме на смяна на епохите. Когато през май 2023 г. започна периодът на ретроградния Плутон, беше даден шанс да приключим личните си дългове. В прекия смисъл това означава кредити и задължения. Периодът на ретро Плутон е отлично време за погасяване на задълженията към банките, ако имате такава възможност. Ако си поставите подобна цел, Вселената ще ви предостави множество варианти.

Ретро Плутон е готов да почисти и най-тъмните кътчета на вашата душа. Затова работата с психолог ще е много по-продуктивна. А трансформацията ще е очевидна.

Чистка на обкръжението

Навярно вече забелязвате как живота ви напускат някои „приятели“ – това също е влиянието на Плутон. Ретроградното му движение във Водолей ще предизвика обновление на обкръжението. В него попадат нови хора със сходни на вашите интереси.

Трансформация на мирогледа

Повече ще се осланяме на своите усещания и на интуицията си, отколкото на рационалното и логиката. Подходящо време да чуем и да осъзнаем истинските си желания и да разберем дълбините на собственото си подсъзнание.

Обновление на тялото и енергията

Ефективна в такива периоди е работата по трансформацията на собственото тяло. Да достигнете нужното тегло, пропорции, да се занимавате със спорт или други активности. Ако в плановете ви има преобразяване, ретро Плутон ще ви се притече на помощ и ще ви съдейства.

Трансформация на взаимоотношенията

В този период можете да срещнете най-добрия партньор в живота си. Ако сте обвързани в брак или имате стабилни отношения, ретро Плутон ще трансформира интимния ви живот в по-чувствен и страстен. Можете също да вдъхнете нов живот на изживени отношения.

Нова стратегия за получаване на пари

Тези, които се занимават с бизнес, също ще получат шанс да го трансформират. Ако сте преживели криза или сте в застой, до октомври 2023 г. имате шанс да откриете нужните ви инвеститори или нови пътища за реализиране на
дълго отлаган проект.

Справяне със страховете

Ако имате фобия, настъпил е моментът да се справите с нея. Особено действена е работата с психолог в периода на ретрограден Плутон.

Тази планета дава мощна енергия на тези, които са готови да рискуват и да приемат трансформациите. Да преодолеят страховете си и да построят новото върху руините на старото. Периодът прилича на какавида, в която се извършва метаморфозата на гъсеницата в пеперуда. Всички ще преживеем обновление и ще се озовем в нов свят.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts