избор на плочки за кухня

23

мар.

Какви са тенденциите при избор на плочки за кухня през 2023

Изберете най- точния за вашата нова кухня

Докато 2023 г. навлиза в разгара си, тя продължава да ни изненадва с нововъзникващи тенденции в декора. Днес ще обсъдим какъв избор на плочки за кухня може да изберете, които ще бъдат на мода тази година. Ще покрием всичко от класиката до някои нови предложения, които ще харесате.

Можете да приложите тези идеи, ако се местите в чисто нов дом или ако ще ремонтирате кухнята си тази година.

Готови ли сте да изпълните всички новогодишни обещания, които сте поставили за вашия дом? Нека започнем с вашата кухня, това специално и важно място за цялото семейство. Доста голяма част от вашето време прекарвате в тази стая, сърцето на дома, и като такава тя трябва да бъде топла и гостоприемна.

Избор на плочки за кухня- да живее цвета!

Цветовете в един или смесен тон са тенденция, която стана една от най- популярните през новата година.

Първата опция в нашия списък с модерни кухненски плочки предполага, че сме авантюристични с цвета. Не се страхувайте от цвета, по-скоро го оставете да ви изпълни с жизненост. Независимо дали вашите плочки са на един фон, многоцветните, обикновени или шарени, цветните плочки ще бъдат на мода. Помислете сега, кой е любимият ви цвят?

Бял класически стил

За мнозина ще звучи монотонно, но бялото винаги ще бъде опция и то добра. Това е вечен тон, който добавя светлина и усещане за простор към всяка стая. Освен това пасва на всеки стил декор.

Поради тази причина и още повече, бялото продължава да бъде тенденция, когато става дума за кухненски плочки. Разбира се, 2023 г. носи интересна новост, която трябва да анализирате: матовото покритие. Тази тенденция се сбогува с опциите за гланц, какво мислите?

В рамките на темата за шарките откриваме плочки тип рибена кост, донякъде класическо, но ценно предложение. В зависимост от цвета, той се адаптира както към големи, така и към малки кухни, без особени проблеми. Това нарушава монотонността на един фон и придава жизненост.

Ако това е твърде много за вас, винаги можете да бъдете по-фини. Пример е смесването на гладки и шарени парчета, добавяне на динамика и много интересна визуална игра. Но приемете нашия съвет! Гладките плочки винаги трябва да са шарени.

Избор на плочки за кухня- с ръчно изработено покритие

Плочките с ръчно изработени покрития са тенденция в кухненския декор, защото са автентични, оригинални и уникални. Повечето плочки в този стил са направени на ръка, така че са напълно уникални.

Въпреки че се смята, че тези видове плочки са свързани само с декоративни стилове като рустик, това не е така. Ще се изненадате от възможностите, има по нещо за всеки вкус.

Избор на плочки за кухня- шестоъгълни плочки

Модерните кухненски плочки в шестоъгълни форми създават зашеметяващ фон.

Излизайки от безопасната зона, ще препоръчаме използването на шестоъгълни, правоъгълни или неправилни плочки, които нарушават традиционните квадрати.

По същия начин и в подобен смисъл имаме плочки с мотиви, идея, която включва покрития с вълни и изпъкнали фигури, добавящи динамика и много интересен 3D ефект.

Плочките имитиращи други материали

И накрая, когато става дума за модерни кухненски плочки, те се превърнаха в тенденция най-вече поради своята гъвкавост. Говорим за такива, които имитират други материали като естествен камък, мрамор или гранит. По същия начин ще намерите плочки, които приличат на дърво. Те са много по-евтини и по-издръжливи.

Източници: https://decortips.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts