31

авг.

Идеалната възраст за брак според хороскопа

Всички търсим партньор за цял живот, а някои започват да правят това от много ранна възраст

Междувременно астролозите изчислиха оптималното време за всеки от нас. Ето и коя е подходящата възраст за задомяване на всяка една зодия.

Овен – до 25 години

Овните са много нетърпеливи и се ядосват, ако трябва да чакат дори още минута. Ето защо те моментално вземат такива променящи живота им решения и са готови да се оженят само няколко месеца след срещата с бъдещ партньор. Звездите обаче препоръчват да изчакате малко и да се уверите, че чувствата ви са истински.

Телец – 30 години

Телците, напротив, са много бавни и задълбочени. Освен това те вярват във вечната любов и дълго чакат перфектния партньор. За тях най-добрата възраст за брак е някъде около 30 години.

Близнаци – 35 години

Представителите на този знак обичат партньорите си, но още повече обичат себе си. Те мразят скуката и ако любовникът им не е готов през цялото време за нови приключения и забавления, тогава пътищата им лесно могат да се разделят. Ето защо е много често Близнаците да се женят няколко пъти. Но ако искате да се ожените веднъж завинаги, най-добре изчакайте да навършите поне 36 години.

Рак – 23 – 25 години

Бракът е нещо свещено за Раците, които започват да мислят за семейство от много ранна възраст. От друга страна, за тях е трудно да напуснат бащината къща, което значително усложнява личния им живот. Оптималната възраст за сватба за представителите на този знак е 23 – 25 години.

Лъв – 38 – 41 години

Ако един Лъв се третира като крал, той скоро ще помисли за формализиране на връзката ви. Търсенето на такъв безупречен партньор обаче изисква много време. Ето защо най-голямата вероятност за брак за тях се пада в периода 38 – 41 години.

Дева – 21 – 29 години

Кариерата е най-важна за Девите, но се случва много бързо да си намерят подходящ партньор за цял живот. Ако той или тя желае да чака, тогава трябва да сте готови на всичко за тях. Оптималната възраст за брак е 21-24 или 27-29 години.

Везни – 20 години

Много често Везните се женят, когато са в началото на 20-те, след което следва развод. Само третият им брак вероятно ще стане най-успешен и последен.

Скорпион – 18 – 90 години

Представителите на тази зодия са изключително емоционални и затова се влюбват също толкова лесно, колкото лесно разлюбват. Следователно, те се характеризират с поредица от неуспешни бракове, но е справедливо да се каже, че са в състояние да направят всеки един от тях дълъг и траен.

Стрелец – 35 години

Стрелците най-вече ценят свободата. Затова в повечето случаи се сключват брак след 35. Въпреки това, след като са взели съдбоносното решение, те ще направят всичко, за да бъде бракът им възможно най-успешен.

Козирог – 18 години

Представителите на този знак бързо влизат в официален съюз и също толкова бързо стават родители. За тях е важно мнението на другите за семейството им. Те се чувстват най-добре, когато са заобиколени от семейство и приятели.

Водолей – 40 години

Представителите на този знак вероятно никога няма да се задомят, но това не означава, че ще бъдат нещастни поради тази причина. След като са се решили да се обвържат (и са го направили), Водолеите започват да я планират някъде след като навършат 40.

Риби – 25 години

Вътрешният свят на Рибите е изключително богат, но не всеки е способен да се примири с постоянните им блянове. След като са намерили подходящ кандидат, Рибите не трябва да чакат твърде дълго. Звездите казват, че е по-добре да създадат семейство, преди да навършат 27.

Доверете се на интуицията си и всичко ще бъде страхотно – това правило важи за всички зодии.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts