9

ян.

Знаете ли, че децата ви правят секс?

Но не сте предполагали, че ще ви разкрие намеренията си. Сега сте направо сащисани

Когато ви се случи такова нещо, трябва да сте много горди със себе си. Това споделяне означава, че тийнът ви чувства много близки. Наистина много, щом ви се доверява точно по толкова интимна тема като секса.

Вие, разбира сте, сте му говорили за секса, но така, по принцип. Фактът, че ви съобщава за намеренията си, означава, че вероятно има въпроси. На тях не можете да отговорите по принцип, трябва да влезете в конкретика и точно това ви сащисва, чувствате се неловко.
Поемете дълбоко въздух и изобразете възторжено-заинтригувана физиономия. Кажете нещо в характерния си стил, например „Много интересно“. И изчакайте продължението.

Особено щом съобщението е пред двамата родители, съвсем не се учудвайте, ако не последва питане относно механиката на секса (което, признайте си, най ви плаши), а репликата “ Очаквам утре да не сте си вкъщи от 16 до 20 ч. и да звъннете, преди да тръгнете да се прибирате“.

Е, това може би малко ще ви разочарова, защото ще поразвали усещането за доверие. Синът или дъщеря ви всъщност иска свободен терен, по тази причина споделя. Но това също е чудесно, като по-размислите. Не желаете детето ви да ходи с гаджето си и да правят секс на кои знае какви чужди или съмнителни места.

Най-глупавата реакция ще бъде да кажете „Ама защо, изчакай, докато още малко пораснеш“

Щом тийнът е решил, няма да го разубедите. А нали не се съмнявате, че място ще се намери и няма да е сигурно като вашия дом. Така че поведете разговора в посока, която ще ви позволи да се убедите, че действително е готов да прави секс.

Особено ако имате дъщеря може да прехвърлите разговора насаме с мама. Понякога момичетата вземат това решение, за-щото гаджето настоява, за-щото се страхуват, че ще го изгубят, ако не се съгласят, защото всички други се хвалят, че вече са правили, и т.н. Нито една от тези причини не важи. Важни са само любовта и желанието тя бъде споделена и по най-интимния начин. Това обаче трябва да го обясните много внимателно, без капка назидателносг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts