9

окт.

Гривната на желанията може да промени живота ви

Гривната, с помощта на която се изпълняват желания, наречена Halu, е малко украшение, талисман с огромна магическа сила

Дори скептиците, които я носят на ръцете си, твърдят, че желанията им се сбъдват по вълшебен начин. Главното е да повярвате в чудото…

Мистиците уверяват, че гривната може много силно да влияе върху хората, защото представлява пръстен, заключващ китката и действащ върху важни точки върху нея. Тя е любим аксесоар на много жени. Първите гривни са се появили преди повече от 2,5 млн. години. Те са изплетени от кожа и кора на дървета, по-късно ги изработват от кости, камък и метал. С времето все повече стават материалите, от които се прави това украшение.

Изначално всички гривни са притежавали по-скоро магическо значение, отколкото естетическо. Те са защитавали от зли духове, врагове и други напасти. Това са амулети, които носят успех и помагат човек да открие щастието си в живота.

Гривните Halu са 12, а както знаем, това е силно магическо число. 12-те символа на вашите желания са различни и всеки има свое значение – то придобива смисъл, когато открие своя мечтател. Достатъчно е само да пожелаете от цялото си сърце, защото всичко започва с мечтата.

Когато поставяте гривната, си намислете заветното желание и всеки път, когато я поглеждате, си спомняйте за него, визуализирайте го!

Гривната на желанията е много проста -представлява шнурче, на което е прикрепен специален символ

Такива гривни с необичайни магически свойства имат и много холивудски звезди. Например Елизабет Тейлър и Мерилин Монро били уверени, че именно благодарение на вълшебната си гривна са постигнали всичко.

Гривната „работи“ просто – преди да поставите украшението, си намислете желанието. Основното правило е, ако искате да привлечете нещо в живота си, да носите гривната на дясната страна на тялото (на ръката или крака). А за да се осъществи желанието ви, трябва да носите гривната до неговото изпълнение. След което тя веднага се сваля и се изхвърля (желателно в море или река).

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts