26

ное.

„Тя ще засенчи майка си“: Венсан Касел и Моника Белучи показаха за първи път най-малка дъщеря Леони

Венсан Касел сподели снимка на най-малката си дъщеря с последователите си в Инстаграм, в чест на рождения си ден. Тя е невероятно красива!

Феновете ликуват! Най-красивите звездни родители в Холивуд – Венсан Касел и Моника Белучи, показаха за първи път снимка на най-малката си дъщеря. Малката Леони навърши 13 години през септември, което стана причина за първата й „онлайн“ поява: френският актьор сподели рядък кадър с последователите си на рождения си ден.

Интересно е, че за разлика от най-голямата дъщеря на атрактивната двойка – Дева Касел, Леони винаги е била най-мистериозната фигура в семейството. Венсан Касел и Моника Белучи внимателно обмислиха и направиха необходимото, за да защитят най-малката си дъщеря от папараците, толкова малко се знае за нея. Момичето е родено на 12 септември 2010 г. в Рим, Италия.

Леони Касел е невероятно красива, въпреки че изобщо не прилича на по-голямата си сестра

Най-малката дъщеря на Моника има контрастни черти на лицето и ако я сравните със снимките от детството на майка си, тя наистина много прилича на нея. Леони има дълга и чуплива тъмнокафява коса и кафяви очи.

Поради активния график на родителите си, Леони често променя местата на които живее още от раждането си. Най-често живееше с майка си в Англия, Франция и Италия. От 2015 г. Моника Белучи, Дева и Леони се преместиха във Франция и започнаха да прекарват повече време там. Според Port-Magazine Венсан Касел също се е преместил в Париж през 2018 г.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts