Валентина Зенере

28

дек.

Валентина Зенере споделя своите тайни

Валентина се вдъхновява от любимите си звезди като Памела Андерсън или Хейли Бийбър. Открийте всичките и тайни

Валентина Зенере, звездата от сериала Élite, не само заслепява на екрана с таланта си на актриса, тя е известна и като лице на водещите световни марки за грим.

Хидратирайте лицето си много добре

Овлажняването е необходимо, за да се балансират нивата на вода в кожата и да се подготви лицето да се справи с външни агенти, като грим. Ето защо във всеки рутинен грим хидратацията е една от най-важните стъпки. Валентина Зенере използва овлажняващ крем от много малка: майка й е тази, която е възпитала този навик у нея и сестра й.

Изберете грим според повода

всеки повод изисква специален грим. За фотосесия Валентина избра изтънчен и семпъл грим с фон дьо тен с коректори и кремообразно контуриране. Що се отнася до визията, тя реши да използва градиент в сиви тонове и розови сенки. Устните са с лъскава, но дискретна кафява линия. Резултатът? Свръхестествен завършек, идеален за вечер с приятели.

Използвайте повече розово

Розовото се свързва с креативност, красота и женственост.

Добра идея е да поддържате последователност и също да носите дрехи в розови тонове, постигайки тотално розово. Въпреки това не е лоша идея да играете с цветове, които съответстват на този тон, като мента или жълто.

Обем на устните

Ако нанесете обем на устните си, ще получите ефект на дефиниция и плътност. Има много естествени лечения за по-пълни устни, като добро ексфолиране на кожата или овлажняващи балсами за сухи устни. Гримът обаче все още е една от най-полезните техники за постигане на този ефект.

Тя казва, че търси вдъхновение от любимите си знаменитости

За Международния филмов фестивал във Венеция Валентина реши да се вдъхнови от някои от своите модни референции. За целта тя използва разрошена коса от осемдесетте, известна като Pammy updo и популяризирана от Памела Андерсън.

Що се отнася до ноктите, тя използва ефекта, известен от модела Хейли Бийбър, остъклените нокти с понички или остъклените нокти, нещо прозрачно и малко преливащо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts