извънземни

29

ное.

Българка установи контакт с представители на друга раса

Имали извънземни в рила

 Веселка Михайлова е екстрасенс, която твърди, че от дълго време е в контакт с представители на извънземна фракция. Нейното сензационно разкритие, че те са и казали, че има извънземни лаборатории на територията на Рила планина.

Интересното в случая е, че на времето Петър Дънов също е говорил за наличието на странни същества в кухините под рилските езера.

В случая обаче жената ясновидец и контактьор дава много големи подробности.

Какво казва екстрасенса

Според нейните думи, тя общува с инопланетна цивилизация. Тя също така разкри, че с тяхната помощ не само лекува и прави предсказания, но и получава информация  за тайните на вселената.

61- годишната ясновидка също така разкри, че същата цивилизация има бази под планините на Босна и Херцеговина и Украйна.

Тази извънземна фракция водила дълга война с други извънземни, която била приключила преди около 150 години.

Тя казва, че делим земята не само с посетителите от космоса, но също така и с лемурийци и атланти. Също така до 200 години тук ще дойдат още две извънземни фракции по- известни като андромедианци и анунаки, разкри лечителката- медиум.

Веселка също така казва, че тази извънземната раса поддържат контакт с хиляди хора от земята, които имат развито трето око.

Твърденията на жената са доста противоречиви и дори стряскащи. Наистина звучат доста нереално дори налудничаво. Затова преценете сами за себе си. И не забравяйте, че и във всяка лъжа има капка истина.

Източници: https://telegraph.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts