6

ное.

Боти за момиче и момче – най-добрите предложения за есента и зимата


Определено ще можете да подбирате сред изобилие от модели за детски боти за момиче и за момче. Ще откриете разнообразни модели и цветове, различни марки и стилове. Освен това детето ви ще има как да ги носи както през есента, то така и през зимата. Нека ви разкажем малко повече за детските боти за момче и момиче, сред които ще имате възможност да подбирате. Така ще ви улесним в избора.

Детски боти за момиче и момче в разнообразни модели

Моделите на детски боти за момиче и момче, сред които ще можете да избирате, са наистина множество. За начало за малките дами ще откриете интересни кожени такива с ластици от двете страни, които се обуват доста лесно. Те са малко по-повдигнати в горната им част и изглежда, че имат малък ток. Изключително стилни са и могат да се носят както с поли и рокли, то така и с панталони. Освен това са налични и интересни варианти за боти на равна подметка с топла подплата, като отвън може да са изцяло велурени или пък да имат и част с тип козина. Дори ще откриете такива опции с любими герои, като Мини Маус. Освен това са налични и доста спортни боти за момиче тип апреска, които пък добавят и още по-високо ниво на непромокаемост.

От детските боти за момче пък има също доста добро изобилие на модели. Като цяло те са в две разновидности. Едните са кожени, като са на по-тънка или по-дебела равна подметка. Те също като опциите за момиче имат ластик от всяка страна за лесно обуване. Освен това могат да се комбинират много добре с всички дънки и панталони, като иделано влизат под тях, но има как да се носят и над тях. Другата разновиндост са по-спортни модели. Те са тип апреска или туристическа обувка и се закопчават с велкро ленти за максимално удобство. От тях също така има малко по-високи и малко по-ниски боти или малко над глезена и съответно повече.

Голям избор от цветове за детски боти за момче и момиче

Освен интересните разнообразни модели, ще можете да подберете и сред изобилие от цветове както за детски боти за момче, то така и за момиче. От опциите за момчета са налични такива в класическо черно, а също и в тъмнокафяво, но и в по-наситено такова. Разбира се има и варианти в синьо. Освен това ще можете да подберете и комбинация на основен цвят черно или синьо в комбинация с елеемнти в друг. Това могат да са деликатни яркооранжеви ленти или пък орнаменти в яркозелено. А защо не и любим анимационен герой?

Ако погледнем моделите на детски боти за момиче, то също наличното разнообразие е доста добро. Разбира се ще откриете опции в черно или кафяво, а и такива които комбинират черно и бяло или бежово и кафяво. Налични са и интересни варианти във вариации на розово. Допълнително има и някои модели в синьо с анимационни герои. Ще откриете и такива в лилаво, които може да са и в комбинация с малко розово или просто с розови блестящи елементи. Има и някои модели в червено и наситено зелено. Като цяло в CCC можете да подбирате сред доста голямо изобилие от детски боти за момиче и момче. Освен това е вариант да поръчате онлайн или пък да закупите от физически магазин. За онлайн доставката е стандартна, а пък за на място детето ви ще може да пробва различни модели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts