От колко време те търся! Как да разпознаете идеалния мъж в Tinder

В ерата на селфита, Instagram, Tinder и достъпния секс за една нощ, за жените става все по-трудно да идентифицират перфектния кандидат онлайн

Днес експертът, психоаналитик Анна Ластовецкая ще ни помогне да отделим виртуалните зърна от виртуалната плява.

Изяснете си какво точно искате и търсите

Анна Ластовецкая

Първото нещо, което трябва да направите, когато се регистрирате в сайт или приложение за запознанства, е да решите какво искате. Някои се ръководят от следния принцип:

„Първо ще си намеря мъж, а после ще реша какво да правя с него!“

Този подход не води до нищо: ако няма цел, няма да има и средства за нейното постигане. Ако искате мъж за забавление – това е един тип мъж, да ви пасва интелектуално и естетически – друг, ако искате да се омъжите – трети, а ако мечтаете да сте единствената жена за него – четвърти.

Вижте снимката

Ако снимката показва актьор, природа или нещо друго, няма смисъл да си губите времето. Обикновено собствениците на фалшиви профили, такива които са женени или извратени крият лицата си. В противен случай не е изгодно човек да остави профила си без снимка.

Разбира се, собствениците на празни места за снимки може да твърдят, че имат тайна работа или са известни личности, но най-често измамниците се крият като слагат чужда снимка или няма такава изобщо.

Добър знак е ако има няколко снимки, лицето и фигурата се виждат. Това ще ви помогне да избегнете неприятни изненади.

Бъдете внимателни с фитнес-маниаците

Ако има снимки само от фитнес залата, веднага си направете някои изводи:

„Явно е човек на спорта! Това означава, че няма да ме носи на ръце. В края на краищата той не може да вдигне повече от 50 кг, а аз съм…

Обсебените от фитнес мъже често са доста капризни в ежедневието. Това ще ви свърши работа само ако сте същите: обсебен от храната защитници на здравословния начин на живот.

Вижте какво прави той на снимката.
Обърнете внимание на снимки с претенция „да се покаже“. Ако демонстрира непрекъснато, че наистина обича да се занимава с екстремни спортове, помислете дали имате нужда от такъв човек до себе си.

Ако го видите на снимка на яхта, заобиколен от дългокраки красавици, е възможно да заключите, че ако сте като тях от тях, тогава може и да ви обърне внимание. Но винаги ще има много от тях. Мъжът е разглезен от женското внимание и това е неговият начин на живот.

Подгответе въпросника си сериозно

Мъжете в сайтовете за запознанства обикновено са ясни и откровени. Ако кажат нещо, това е така. Например, представете си, че мъжът пише:

„Много съм зает. Мога да отделя само един час седмично за среща.“

В този случай вземете сериозно думите му. Няма нужда да таите напразни надежди от рода на:

„О, аз съм много съм готина! Той ще ми посвети цели два часа!“

Приемете това като честно предупреждение.

Разберете дали изобщо е свободен

От самото начало си струва да разберете статута на мъжа. Няма нужда да увъртате, попитайте открито:

„Хей! Съпруга, деца, любовници? Имаш ли някое от тях?“

По правило човек отговаря директно на такива въпроси, защото е обезкуражен. По този начин веднага ще разберете каква е потенциалната ви роля в отношенията, ако нещо се получи.

Разберете от колко време е в сайт или приложение за запознанства

Ако вашият събеседник твърди, че ползва сайтове за запознанства, както и такива приложения от поне 3-4-5 години, струва си да спрете разговора колкото може по-скоро. Има категория хора, които са редовни в сайтовете за запознанства или приложения, като Tinder. Те имат дълбоки лични проблеми, но вместо да ги разрешат, предпочитат да ги изливат в този свободен онлайн басейн.

Проверете вкусовете си за съвместимост

Важно е да разберете какво чете и слуша. Защото ако мъжът само разглежда мемета в публичните страници в Instagram, а вие предпочитате Достоевски или Фуко в оригинал, едва ли ще успеете да си паснете. Трябва да имате поне едно-две интелектуални съвпадения, тогава всичко ще бъде наред и ще си дойде на мястото.

Обадете се

Това ще помогне да се определят перспективите на връзката. Ако мъжът ви подхожда външно, това е вашият тип и ако начинът му на живот е близо до вашия, има смисъл да му звъннете.

Не препоръчвам да ходите на среща с мъж, без първо да говорите по телефона. Кореспонденцията е едно, но разговорът е съвсем друго. По време на разговора се включват други органи на възприятие и благодарение на тях всичко веднага става ясно.

След няколко дни кореспонденция и поне 5-6 обаждания можете да отидете на среща.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Супермодел показа бикини, които 9 от 10 момичета няма да посмеят да носят

Защо розите бързо вехнат във ваза?