11

юли

Ваксината на Pfizer има страничен ефект, от който мъжете са във възторг

В много западни страни хората, решили да се ваксинират срещу COVID-19, са изправени пред труден избор

За разлика от Русия, където ваксинирането става само с руската ваксина Спутник, те могат да доставят ваксината не само на собствената си, но и на чужда държава. Заради това част от жените в Норвегия предпочетоха американската ваксина срещу коронавируса Pfizer. Но каква беше изненадата им, когато след ваксинацията гърдите им изведнъж започнаха да растат!

17-годишно момиче на име Ема от Осло написа в социалните мрежи, че след като си е сложила ваксината на Pfizer се нуждае от сутиен с един размер по-голям. Освен от младото момиче, тази информация беше потвърдена и от други ваксинирани норвежки.

Доктор Хайнрих Бакман побърза да разстрои момичетата и жените, че най-вероятно този ефект е временен

Според лекаря гърдите се увеличава по размер заради разширяването на лимфните възли, които от своя страна са засегнати от инжектираното лекарство.

Говорителят на Норвежката агенция по лекарствата Стейнар Мадсен се съгласи със специалиста. Той допълни, че американските жени също са изправени пред такъв страничен ефект. При 10% от ваксинираните жени лимфните възли бяха увеличени, което предизвика усещането, че размера на гърдите им се е променил към по-голям.

Pfizer реагираха с изненада на новините, че тяхната ваксина има ефект като уголемяване на гърдите. Но, въпреки това разработчиците на ваксини не отричат ​​появата на такъв ефект, както се съобщава Lenta.ru.

По-рано стана известно, че дамите могат да пострадат от един не особено приятен ефект от това, че са изкарали коронавируса, макар и леко. Много жени с мъка признават, че след COVID-19 косата и 70% от миглите им са паднали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts