Гениално по прост начин: американец показа как всъщност се правят сандвичи

Мъжът сподели необичаен лайфхак

Не случайно e вярна простата истина, според която сред мъжете има много успешни готвачи. Понякога те знаят за рецептите и за някои готварски функции повече от всяка домакиня.

И така, един от потребителите на Twitter реши да покаже как правилно да се правят сандвичи, така че нищо да не пада от тях по време на хранене.

Мъжът написа цяла инструкция стъпка по стъпка как да се подобри рецептата за такова просто ястие

Според него е необходимо да се направи „плик“ за сандвича, който да съдържа пълнежа. Той показа това с помощта на няколко снимки.

Нужни са му били 4 тънки парчета шунка, които поставя върху парче хляб, така че около половината от всяко парче да е върху хляба, а другата половина да виси отстрани.

След това мъжът поставя плънката – в неговия случай салатата с яйца и свежа краставица – в средата на филията хляб. После покрива съдържанието с външните ръбове на шунката и поставя отгоре друга филия хляб. По този начин пълнежът от неговия сандвич няма да изпадне.

Потребителят на Twitter в надписа към снимката отбеляза, че когато създава този лайфхак, той е частично вдъхновен от традиционния японски метод, известен като фурошики, където краищата на парчето плат са вързани и сгънати, за да опаковат или да носят различни предмети. Един вид се прави бохча, както му казваме по нашите географски ширини.

В първите часове след публикуването постът на мъжа получи повече от 500 хиляди гледания. Хората се възхищаваха от простотата и оригиналността на неговия необичаен подход при приготвянето на сандвичи.

Благодарният потребител на Twitter отбеляза, че в близко бъдеще ще сподели редица кулинарни лайфхакове в мрежата, които също могат да вдъхновят последователите му.

Източник: Туитър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Дженифър Анистън обясни защо предпочита да е сама

Изгубената красота на Том Харди: защо е толкова отпуснат?