цвят според зодията

10

фев.

Цвят според зодията

Кой е цветът за вашата зодия според астролозите

Вероятно чувствате, че определени цветове не пасват на тена на кожата или косата ви. Или може би просто не понасяте оранжевия цвят без да имате основателна причина. Но може да искате да преосмислите нюансите, които имате в гардероба ви, защото според астролозите има определен цвят според зодията ви. Някои цветове, като червеното, привличат вниманието и излъчват увереност, докато други в сините нюанси създават усещане за спокойствие и достъпност. Прочетете, за да научите кой цвят отговаря най- добре на вашата зодия.

Овен- червено

Тъй като Овните са страстни и спонтанни, те се нуждаят от дързък цвят, за да покажат своята личност. Мария Хейс, астролог и основател на Trusted Astrology, обяснява, че този „енергичен, активен и брилянтен знак носи червено, за да подчертае тези черти“.

Международният астролог и писател на бестселъри Линда Бери се съгласява, отбелязвайки, че червеното привлича вниманието и представлява „слава и репутация, което го прави най-подходящ за носене от този огнен знак“.

Цвят според зодия: зеленото е цветът на телеца

Телците са известни с това, че са упорити и мразят промените. Но Хейс казва, че боровозелен нюанс „не само ще им помогне да успокоят умовете и душите им, но и ще им помогнат да се придвижат към растеж и развитие“. Този земен обича природата и този нюанс ще накара Телеца да се чувства по-свързан с природата.

Близнаци- жълто

Ако сте приятели с Близнаци, знаете колко общителни и забавни са те. Поради техния весел и слънчев характер, жълтото е техният любим цвят. „Тяхната личност – която е цветна като дъгата – би била много по-подсилена с яркостта, която този цвят може да им даде“, казва Хейс. Те вече разпространяват позитивизъм, където и да отидат, а в жълто могат и визуално.

Рак – небесно синьо

Раците обичат да осигуряват комфорт на хората около тях, независимо дали става въпрос за техните приятели или семейство. Хейс казва, че този с чувствителен знак е известен като домашара на зодиака, така че „тяхното успокояващо присъствие винаги ще бъде засилено, ако са в син цвят“. Спокойният пастелен нюанс ще помогне на тях и околните да се чувстват спокойни.

Цвят според зодиите: оранжево за лъв

„Лъвовете са дръзките и царствени шоумени на зодиака, така че винаги търсят изява“, обяснява известният астролог и автор на лайфстайл Лорън Аш. „Управлявани от Слънцето, те знаят как да осветят всяка стая и да използват енергията си, за да вдъхновяват и мотивират другите. Оранжевото им напомня за целия оптимизъм и радост, които животът може да предложи. Освен това им помага да се чувстват силни.“

Дева- сиво

Перфекционистите от зодиака могат да бъдат доста интензивни и понякога да плашат хората около себе си. Но Бери казва, че носенето на сиво или сребристо може да ги успокои. Защо? Сивото може да „внесе баланс“ в живота им, обяснява тя.

Скорпион- черно

Сложни, интензивни и мистериозни – изненадващо ли е, че чертите на скорпиона са черни? „Поради тяхната склонност към тъмнината и тайните, е ясно, че цветът на Скорпиона е черен“, казва Хейс. Ако сте Скорпион и искате да добавите малко цвят към гардероба си, Бери препоръчва кестеняво, смесица от червено и черно. „Носенето на комбинацията от тези два цвята носи дълбокото съзнание на черното с действието на червеното, добавяйки искра към живота“, обяснява тя.

Цвят според зодията: стрелец – лилаво

Авантюристите от зодиака винаги са в движение, изследват нова страна, опитват ново хоби или срещат нови хора. Хейс обяснява, че царственият лилав цвят може да им помогне да стигнат до „определени разкрития за себе си и за света“. Плюс това, когато са навън, този достъпен цвят ще привлече всички приятелски настроени лица, които желаят.

Козирог- тъмносиньо

Козирозите са сериозни, бизнес настроени хора, така че те процъфтяват в цветове, които говорят за техния професионализъм. Хейс препоръчва тъмносиньо, защото е „безсмислено“ и ще им помогне да се почувстват „по-уверени в способността си да свършат работата“. И тъй като този практичен знак обича да поддържа нещата прости, неутрален цвят като тъмно синьо ще премахне догадките при съставянето на тоалет.

Водолей- морско синьо

Водолеите са големи мислители, които се интересуват дълбоко от социални каузи и често искат да вдъхновяват другите, а водата може да помогне на тези послания, обяснява Бери. Хейс казва, че този цвят им помага „не само да се чувстват по-комфортно, но и спокойни и събрани, независимо от положението им“. И като се има предвид, че бунтарите от зодията често попадат в уникални ситуации, това определено е добре.

Цвят според зодията: риби-лавандула

„Рибите са известни със своите игриви и цветни личности. Те превръщат всяка ситуация в положителна, което ги прави едни от най-добрите приятели, които можете да намерите в зодиака“, казва Аш. „Те дават много от себе си на другите хора и на собствените си мечти, така че се нуждаят от много време за престой, за да презаредят и освежат батериите си. Успокояващият цвят на лавандула не само разкрива въображението им, но им помага да ги отпуснат, докато мечтаят следващото приключение в живота.“

Източници: https://bestlifeonline.com/best-color-zodiac-sign- https://pixabay.com/bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts