9 оригинални идеи за използване на ледени форми. Няма ограничение за човешкото въображение!

Повечето от нас са свикнали да използват ледените форми само за да ги напълнят с вода

След това ги слагат в камерата на хладилника, и ползват кубчетата за разреждане на алкохол


Има обаче хора, които изобщо не използват лед за охлаждане на напитки, но не бързат да изхвърлят формите за лед. И правят с тях неща, които човешката фантазия трудно може да си представи!

Сега ще ви покажем 9 начина за използване на ледени форми, които със сигурност ще оцените! А веднага след като прочетете статията, ще започнете и да ползвате.

Как да използвате ледените форми?

1. Имате малко вино? Защо да не го замразите? Отличен антикризисен съвет за онези, които обичат да експериментират в кухнята, за да сътворят разнообразие от вкусове.

2. Домашните десерти също могат да се съхраняват в ледени форми.

3. „Вегетарианските кубчета“ за коктейли са чудесна идея за любителите на здравословен начин на живот. Просто замразявайте любимите си свежи подправки в разнообразни и вкусни комбинации.

4. Обиците вече се съхраняват по двойки!

5. Изненадайте гостите, като добавите истинска дъга към коктейла! Замразете плодови сокове на слоеве и се наслаждавайте не само на богат цвят, но и на чуден аромат.

6. Замразете останалата част от кафето и не е нужно да разреждате любимата си напитка или да чакате дълго, докато се охлади.

7. Можете да смесвате акварели във формите за лед. Малките художници със сигурност ще го оценят!

8. Има ли вкусно ядене в къщата? Предложете няколко избора на зеленчуци за бебето, то със сигурност ще оцени такъв необичаен начин за сервиране!

9. Останали са ви домашно приготвени сосове? Много главни готвачи на известни ресторанти ги замразяват, което им позволява да прекарват минимално време за приготвяне на ястия!

Достатъчно е да имате малко въображение, и формата за лед може да заеме уважавано място не само във фризера, но и в спалнята или в банята. Запишете тези съвети, и не забравяйте да разкажете на приятелите си за тях!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Котката може да излекува стопанина си, кучето – да го прокълне!

Кои са осемте най-важни ценности в живота?