съвети за жени

25

мар.

8 съвети за жени, страхуващи да се влюбят

Любовта е страшно нещо, но не бива да бягаш от нея. В крайна сметка това може да ви направи по-щастливи, отколкото някога сте били преди. Ето няколко съвета за жените, които се страхуват да се влюбят:

1. Не винаги историята трябва да се повтаря

Няма значение дали сте били наранявани милион пъти преди. Не всички мъже са предопределени да действат по начина, по който са действали вашите бивши. Всеки мъж е различен. Ето защо не бива да позволявате на миналите ви връзки да ви плашат да не влезете в бъдещи връзки. Не позволявайте на багажа ви да ви тежи.

2. Опознайте се преди да спите с него

Не искате да се привързвате твърде много, преди наистина да опознаете човек. Ето защо трябва да разберете дали наистина можете да му се доверите или не, преди да решите да спите с него.

3. Не трябва да сте като родителите си

Ако се страхуваш от любовта, поради начина, по който са ви отгледали, трябва да запомните, че това са вашите родители и не всички са така. Не позволявайте на несполучливия им брак да ви плаши.

4. Можете да се влюбвате многократно

Ако се влюбиш и след това тази любов се разпадне, това не е краят на света. В сърцето ви има място за повече от един човек. Има милиони мъже, които биха имали късмета да ви имат.

5. Правилният човек ще ви избави от страховете ви

Разбира се, когато имате някой до себе си, на когото имате доверие, не е толкова страшно. Правилният човек ще ви помогне да се справите със страховете си. Той ще бъде там, когато плачеш и ще ти помогне да се изправиш, след като паднеш.

6. Спомените ще си струват

Дори ако в крайна сметка ви разбият сърцето, няма да е толкова лошо. Да, болката в началото ще бъде трудна, но в крайна сметка ще изчезне. Когато това стане, винаги ще имате щастливи спомени, за които да погледнете назад. Тези спомени ще направят всичко останало да си заслужава.

7. Останете необвързани за известно време

Ако не можете да спрете да се страхувате да започнете нова връзка, независимо какво правите, тогава е добре да останете сами още малко. Не е нужно да сте във връзка, за да сте щастливи. Няма нищо лошо в това да си необвързан. Ако не сте готови да прегърнете любовта, тогава трябва да прегърнете самотния си статус още колкото е нужно.

8. Любовта не означава да ограничите контактите с близките си

Понякога, когато хората започват връзки, другите любими хора отпадат. Не трябва да е така. Не е нужно да се страхувате да се влюбите, защото се страхувате да не загубите тези, които са най-важни за вас. Не ги губете!

Източници: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts