8 причини, поради които една жена постоянно избира женени мъже

Всяка жена, която е във връзка с женен мъж има свое собствено обяснение и история

Но, когато една жена серийно има връзки предимно с женени мъже, това няма как да не предизвика размисъл. А и на дамите подобни връзки носят много повече негативи, отколкото на мъжете.

С прелюбодееца всичко е ясно, той живее на принципа „ако бях султан, щях да имам три жени и щях да съм заобиколен от тройна красота“. Жалко, че никой не му е казал, че в любовния триъгълник единият ъгъл винаги е тъп. Но защо някои жени редовно избират ролята на втора цигулка в нечий друг оркестър?

Комплекси

Кой не е работил с психолог върху детските травми и сега се съгласява да бъде алтернативно летище? Точно така, жена с комплекс за малоценност. Ниското самочувствие ѝ казва, че всички наоколо са нормални, но тя е дефектна и като цяло има ниска стойност, затова трябва да се съгласи с нещо, което никога (или трудно) ще бъде нейно.

Отсъствие на бащата

Представете си ситуация: бащата на момичето е капитан и е отплавал от семейната спалня към непознати брегове или, например, е бил грижовен като пластмасов фикус. Най-вероятно момичето в зряла възраст тя ще избере партньор, който ту го има, ту го няма. Аферата с женен мъж е опит за затваряне на гещалта.

В семейството е имало изневери

Възприемаме сценария на взаимоотношенията от близките. Ако един от родителите е изневерявал и е бил разкрит, тогава това е много травмиращо за детето. Щом момичето порасне, може да добие навика (или да изплагиатства поведението) да измъкне чужд мъж от семейното „легло”.

Не е готова за сериозна връзка

Ако жената не е достигнала психологическа зрялост, тя подсъзнателно избира съюз, в който има романтика, но няма задължения.

Състезателен дух

Почти всичко в този живот е въпрос на самочувствие. Мама и татко не са дали на детето безусловна любов. Може би то през цялото време е било сравнявано с някой друг и е трябвало да се бори за тяхното внимание? Бинго! Впоследствие получаваме жена, която цял живот „мери панталоните си с някого“, например с някоя чужда жена.

Опит с насилствена връзка

Ако една жена някога е била психологически и емоционално малтретирана от партньор, тя може да избегне истинската интимност. И наистина, за какво сближаване говорим, ако връзката се развие горе-долу така: има толкова много свободни мъже, толкова много неженени момчета, а аз излизам с женен мъж…

Желанието да покаже само от най-доброто от себе си

Сериозната връзка предполага съвместен живот и липса на розови очила. Но за някои жени несъвършенството е като смърт, защото принцесите живеят на поляна с понита и ядат манна небесна.

Партньор в брак изглежда по-достъпен

Нормалните мъже се търсят като топъл хляб и се разграбват също толкова бързо. Следователно, след една определена възраст има по-малко кандидати и някак си свободната жена не иска да се примири с онова, което е останало. Самото мислене, че бракът е гаранция за това, че партньорът е адекватен, е голяма грешка. Може би „щастливата“ съперница с удоволствие би върнала любимия си на родителите му, заедно с надупчените чорапи, износените чехли и друга зестра, като мръсно бельо и самочувствие без особено покритие.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тези 9 имена имат най-мощна парична енергия – вашето сред тях ли е?

Обикновените печурки имат необикновени ползи за здравето