7 причини защо той все още не те е целунал

целувка
Не се отказвайте от надеждата, че някога ще бъдете заедно

Най- често срещаните причини поради, които той все още не ви е целунал

Ако се чудите защо все още той се отказва да направи този ход, има много потенциални причини. Не се отказвайте от надеждата, че някога ще бъдете заедно. Бъдете търпеливи. Ето всички причини, поради които той не те е целунал.

1. Бавно и постепенно

Може би все още се възстановява от последната си раздяла. Може би той иска първо да те опознае по добре. Така или иначе той може да е луд по теб, но не иска да обърква нещата.

2. Смесени сигнали

Може би си мислите, че му изпращате ясни сигнали, но той може да не ги вижда. Ако не може да разбере дали го харесвате или не, тогава ще бъде предпазлив да ви целуне. В крайна сметка никой не обича да го отрежат. Ако мислите, че той е объркан за вашите чувства, най- доброто нещо, което можете да направите е да му кажете как се чувствате.

3. Перфектния момент

Някой мъже са романтици. Може да чака правилното място и време да те целуне. Защо да се задоволите със скучна целувка на прага ви, когато той може да ви даде незабравим момент?

4. Не се интересува от вас

Не може да пренебрегнем тази възможност. Ако мъжът не ви е целунал и сте му дали всякаква възможност да го направи, той може да не споделя чувствата ви. Не се разстройвайте, ако случаят е такъв.

5. Може да има и други интереси

Може да не сте единственото момиче, към което той изпитва чувства. Докато не разбере дали вие сте тази, с която иска да бъде, ще отлага да ви целуне.

6. Първо станете приятели

Ако сте приятели от известно време, нормално е да се притеснява да не развали отношенията ви. Той не иска да рискува да те загуби като приятел. Разбира се любовта изисква рискове. Ако смятате, че вашето приятелство е причината той да отложи целувката, седнете и говорете с него.

7. Той не е толкова уверен

Ако той ви харесва толкова, колкото и вие него, може да бъде притеснен да предприеме следваща стъпка. За да му улесните нещата, покажете му, че сте нетърпелива колкото него.

Източник: https://love.allwomenstalk.org

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

бременност

Изгаряне по време на бременност: ТВЪРДО НЕ!!

краката при децата

Полезно ли е децата да ходят боси?