комплекси при жените

10

юни

7-те най-често срещани комплекса при жените

Открийте най-честите комплекси, които жените имат…и как да ги преодолеете

Това са някои от комплексите, които се срещат най-често при жените и които в дългосрочен план представляват проблеми свързани несигурност и самочувствието:

  • Тегло:. много жени се чувстват неуверени, защото имат няколко излишни килограма или защото са твърде слаби и без желаните от тях форми. Височина. Дали защото са високи или ниски. Жените с нисък ръст имат комплекс поради тази причина.
  • Коса: Жените се борят с косата си по хиляди възможни начини: не са доволни от цвета, от факта, че е права или има къдрици, от факта, че е тънка, от сивата коса и т.н.
  • Стрии, целулит и бръчки. Всичко, което е белег върху кожата, може да бъде източник на комплекс или избор на определено облекло, което го прикрива. Има жени, които не носят къси панталони или не ходят на басейн, защото се притесняват от целулита си.
  • Възраст. Обществото се ръководи от критерии по отношение на възрастта, където младите се харесват повече от старите особено при жените. Поради тази причина жените също полагат големи усилия да не показват изтичането на времето.
  • Гърди. Много жени се оплакват от размера на гърдите си, тъй като ги смятат за малки. Този комплекс е много често срещан при голяма част от жените. Тези жени имат по ниско самочувствие и самооценка за себе си.
  • Тъмни кръгове под очите. Понякога оцветяването под очите става виолетово или по-тъмно. Много жени страдат от начина, по който тъмните кръгове под очите им изпъкват, криейки се зад пластове грим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts