спиращи дъха места

16

юли

7 небостъргачи и спиращи дъха места, които всеки трябва да види

Ако сте любители на височини, то тези места са точно за вас!

Високите места ни предоставят страхотни гледки към градски или живописни пейзажи. Някои от най-невероятните панорами в света станаха достъпни чрез изграждането на небесни пътеки и платформи за наблюдение. Искате спираща дъха гледка с елемент на опасност? Насочете се в тази статия:

СN Tower- Торонто, Канада

Застанете на външното ниво за наблюдение на около 1122 фута нагоре във въздуха и надникнете надолу през стъкления под, ако се осмелите, или увиснете над ръба на кулата на височина от 1168 фута, закопчани с колан. Това ще наистина едно незабравимо преживяване!

Панорамната гледка в Шамони, Франция

Вижте известния ски курорт Шамони от птичи поглед с пътеката „Стъпка в празнотата“ в Егюий дю Миди в масива Монблан във Френските Алпи. Стоейки на стъклената наблюдателна площадка на около 12 605 фута във въздуха, със сигурност ще живеете живот на ръба.

The Ledge skywalk, Чикаго- САЩ

Въпросният небостъргач се издига на 103 етажа над Wacker Drive, простирайки се навън от Willis (Sears) Tower. Това е освежителен начин да се насладите на най-добрите гледки към река Чикаго, които градът може да предложи!

Висящия мост в Капилано и Клифлоук, Ванкувър, Канада

Като се придържате към склона на скалата, можете да преминете през този каньон. Можете също така да използвате 450 метровият висящ мост, който виси заплашително над река Капилано, предизвиквайки дръзки пешеходци да преминат.

Гранд Каньон

Оформена като полу-полумесец, простираща се на 50 над ръба на 1500-метра наклон до подножието на каньона, платформата за наблюдение предоставя на небесните пътешественици някои от най-хубавите гледки към Гранд Каньон на запад.

Небесните стълби в Оаху, Хавай

Въпреки че са официално затворени поради правни причини и съображения за безопасност и въпреки персонала по сигурността, който патрулира в района, стълбите Хайку в О’аху все още се смятат за едно от големите предизвикателства от туристите, които се прокрадват до изведената от експлоатация радио кула на ВМС, откакто затвори през 1987 г. Ако успеете да преодолеете 3922-те стъпала до върха, ще можете да се насладите на зашеметяваща панорамна гледка към планинската верига Коолау, която заслужава нежното местно заглавие „Стълба към рая“.

Източници: https://travel.allwomenstalk.com/https://pixabay.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts