7 закона на кармата, които трябва да се спазват за повече просперитет в живота

В превод от санскрит „карма“ означава действие“

Затова всичко, което правим или не правим сега или в миналото рефлектира върху нас. И дори само с диханието си вече изпращаме във Вселената частичка от своята енергия. Всички на пръв поглед прости действия на човека се акумулират и се въплъщават в реални събития и явления.

  1. Кармата се състои не в наказание за неправилни постъпки. Или по-точно, тя не е само това. Кармата е част от душата на човека и всичките му действия са подложени на нейното влияние.
  2. Кармата е призвана да ни научи да се ориентираме в живота. Страданията, победите, всякакви житейски трудности и превратности, които ни се изпречват на пътя, ни помагат да извършваме преходите в следващите измерения.
  3. Няма значение колко значителни или незабележими са нашите действия. Не бива да смятаме, че малките усилия не водят резултати. Всяка постъпка се прибавя към общия брой извършени от нас дела и води до по-големи промени в бъдеще. Всяко незначително действие отправя послание във Вселената, като по този начин спомага за настъпването на определени събития в бъдеще. И никога не знаеш какво влияние ще окажат постъпките ти върху другите хора и до какви последствия могат да доведат.
  4. Добрата карма влияе положително върху мозъка. Или поне така казват учените. Добрите дела усилват способността на човека към самоизцеление.
  5. Можете да изчистите кармата си с помощта на думите, които произнасяте.
  6. Осъзнавайки, че дори обикновените мисли и елементарните действия оказват влияние върху реалността, ние ставаме по-търпеливи и преставаме да действаме прибързано и необмислено.
  7. Колкото и негативна да е кармата ни в текущия момент, тя може да бъде променена. И бъдещето ни е в нашите собствени ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ето как да разберете дали ще се сбъдне желанието ви!

Защо се развеждат различните зодии?