обичам те

27

юни

6 романтични начина да кажете „обичам те”

6 начина как да накарате вашия човек да се почувства специален

Има стотици начини да кажете „обичам те“. Но ако търсите нещо малко по-романтично или уникално, тогава четете нататък! Ето ви списък с  6-те най-романтични начина да кажете „обичам те“, допълнен с бюджет, време и скала за романтика!

Посъдете дърво

Какъв по-добър начин да изразите постоянството на любовта си от това да засадите дърво, за да отпразнувате първата си година заедно? Изберете място в градината, където вашият тип дърво ще има достатъчно място за растеж и където ще получава точното количество слънчева светлина.

Купете Кама Сутра

Повечето мъже отъждествяват романтиката със секса, така че защо да не се присъедините и към нея? Купете хубаво копие на Кама Сутра и залепете бележка вътре, за да го уведомите, че ще изследвате книгата заедно всяка седмица. Отделяйте специално време всяка седмица и се придържайте към думата си.

Подарете му нещо специално за него

Наемете местен художник, който да създаде произведение на изкуството само за вашия мъж. Това може да бъде картина, рисунка, бижута, скулптура, дори набор от снимки, изобразяващи вашата любов и отдаденост. Поднесете му го на иначе маловажен ден, а не на рожден ден, годишнина или празник.

Направете снимки специално с, които да кажете „обичам те”

Ако сте достатъчно смели, наемете фотограф, който да ви направи рисковани, но с вкус будоарни снимки. Ако бюджетът ви не позволява професионална снимка, помолете талантлив приятел да ги направи. Носете бельото, в което той ви харесва най-много, или купете нещо ново.

Заведете го на любимо за вас място

Какъв по-добър начин да кажеш „обичам те“ от това да го откъснеш от ежедневието? Планирайте дълго бягство през уикенда някъде, където не сте били преди, или дори до любима дестинация!

Направете дневник за връзката ви

Започвайки от специален ден, може би неговия рожден ден или вашата годишнина, започнете да водите дневник. Напълнете го с анекдоти за деня ви, спомени за други времена, които сте прекарали заедно, парчета от текстове или поезия.

Източник: https://allwomenstalk.com/ttps://pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts