6 причини защо жените си падат по възрастни мъже

Заможен мъж
Възрастни мъже
Защо възрастните мъже са по атрактивни за жените

1. Възрастните мъже знаят как да се отнасят с жените

Не става въпрос само за това, че са учтиви, държат вратата на колата отворена, чакат до вратата и позволяват на жената да влезне първа. Също така знаят какво да правят в леглото.

2. По възрастните мъже са много по стабилни в много отношения

Възрастните мъже имат много повече опит и са по стабилни в доста отношения. Те имат повече опит и са преживяли повече. Те са по опитни, когато става въпрос за дълготрайни връзки, управляват по- правилно финансите, по са склонни да прощават и са психически по стабилни.

3. На възрастен мъж може да се има повече доверие

Може да им се има повече доверие. Винаги държат на думата си. Не правят пребъзани ходове.

4. Те са по зрели

Възрастните мъже са по зрели в много аспекти. Много по често ще бъдете разбирани, което по добре за семейството и за взаимоотношенията ви.

5. Те вече са правили грешки и са си зели поука от тях

Няма страшно да направиш грешка. В крайна сметка, който не греши той не се е научил. Възрастните мъже за живели повече. Те са получили повече житейски опит. Направили са повече грешки от по млади и са си зели поука от тях.

6. Те знаят какво искат

Това се отнася за и извън леглото. Важно е хората да не са непоследователни във взимането на важните решения. Мъжете на средна възраст са по решителни. И винаги знаят какво искат от себе си и от една връзка като цяло.

Тези 6 причини, за които споменаваме са на базата на събиране на мнения от 1000 жени  подбрани на случаен принцип за да може да се гарантира достоверността на анкетата. Намирам за интересно, че са привлечени от по възрастни мъже. Надяваме се информацията да ви е била интересна и полезна.

Източник: https://allwomenstalk.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 начина да покажете на мъжа, че е специален

6 стайни растения, които ще привлекат богатство в дома ви