отслабване

11

май

6 хранителни добавки, които ще ви помогнат за отслабване

Хранителни добавки, които ще ви помогнат да отслабнете

Има някои полезни добавки, които можете да приемате за отслабване, които може да са само предимството, което търсите, и те не са типичното ви хапче за отслабване. Преди да продължите да четете това, моля, имайте предвид, че все още трябва да се храните здравословно, чиста диета и да тренирате за здравословна загуба на тегло през целия живот. Трябва също така да стоите далеч от всякакви хранителни добавки, които съдържат ефедра, която е свързана с рискове за сърцето. Независимо дали искате да отслабнете или просто да овладеете желанията си, това са едни от най-добрите добавки, които да приемате за помощ навсякъде. Някои от тях са свързани с подобрено настроение, по-добър метаболизъм и по-здравословен апетит.

Хром пиколинат

Една от най-безопасните добавки за отслабване и по-контролиран апетит е хром пиколинат. Установено е, че този витамин В повишава метаболизма и спира глада. Използвайте поне 200 mcg за най-добри ефекти.

Магнезий

Магнезият е минерал, от който тялото ви се нуждае, за да функционира оптимално и да помогне за предотвратяване на твърде много кортизол в тялото. Излишъкът на кортизол от стрес води до наддаване на тегло, да не говорим за тревожност. Магнезият помага за успокояване на нервите ви, а също така подобрява редовността, апетита и съня ви. Всички тези фактори правят този минерал най-добрата добавка, която трябва да приемате, ако искате да отслабнете или просто да подобрите здравето си.

Ябълков оцет

Консумирането на една супена лъжица ябълков оцет, разреден във вода преди хранене или поръсен върху храната ви, е чудесен начин да ускорите метаболизма и да понижите инсулина. Освен това помага да се подобри разграждането на мазнините и да се контролира желанието ви за захар.

Зелено кафе на зърна

За разлика от обикновените кафе на зърна, зелените кафеени зърна никога не са били нагрявани, така че задържат повече хлорогенна киселина, компонентът за изгаряне на мазнините на кафеените зърна, който също е пълен с антиоксиданти. Изберете добавка от чисто зелено кафе на зърна, а не такава с пълнители или добавки.

Омега 3S

Омега 3 помагат за лечение на възпаление, за борба с ниската кръвна захар и гарантират, че тялото ви получава здравословните мазнини, от които се нуждае. Всичко това се равнява на по-здравословен метаболизъм и по-успешна загуба на тегло. Рибеното масло е най-добрият източник за отслабване, но не забравяйте да закупите марка, която тества за замърсяване с живак и PCB.

Източник: https://weightloss.allwomenstalk.com/https://pixabay.com/bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts