приятен аромат

14

юли

6 начина как да придадете приятна миризма на вашия дом

 

 

1.Салфетки за пералня
Може да поставите в пералнята или сушилнята салфетки с деликатен аромат. Друг метод е да скриете няколко от тези салфетки в гардероба, при спалното бельо или да избършете прозорците с тях. Това определено ще придаде приятен свеж аромат не само на апартамента, но и на дрехите, които носите.

ванилия
2.Екстракт от ванилия

Този класически елемент, използван при печенето, е полезен не само при кулинарните шедьоври, но и за други цели. Капнете 2 капки екстракт от ванилия в крушката на лампата, която при всяко включване ще излъчва приятен аромат. Другият начин е да нагрявате във фурната 2 чаени лъжици с екстракта от ванилия в продължение на 20 минути. По този начин, нежният ванилов аромат ще се разпространи в цялата ви къща.

3.Домашни свещи
Обикновени продукти като портокали, лимони, кафе на зърна, канела могат да се добавят към домашно приготвените свещи. Помага и при най-проблемните помещения- баня, кухня, тийнейджърска стая.

лавандулово масло
Лавандуловото масло, освен приятен аромат, се използва и за лечението на кашлица

4.Живи цветя
Най-лесният и естествен начин да създадете флорален аромат в къщата е да имате цветя. Цветята като лавандула, орлови нокти, мента или индрише са ароматни растения, които не само ще донесат приятна миризма, но и ще почистят въздуха.

етерични масла
Етеричните масла има освежаващ и успокояващ ефект

5.Етерични масла
Използването на етерични масла е страхотен начин да замените неприятната миризма в къщата с много приятен и свеж въздух.
–В допълнение към специален дифузьор, можете да добавите няколко капки етерични масла на въздушните филтри.
–Да накапете в памучни топки и след това да оставите в скрити кътчета на дома.
–Да смесите с вода и да напръскате върху мебели и възглавници.

6.Билет за детството
За да напълните дома си с аромати, които сте обичали много в детството.. Правете същото, което майка ви е правила тогава: печете домашно приготвени бисквити, правете прясно кафе, отваряйте прозорците по-често. Ефектът не трае дълго, но повтарянето му отново и отново е пълно удоволствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts