15

ное.

6 зодии, които приемат раздялата твърде тежко – проверете дали сте сред тях

Раздялата е трудна за всеки, но някои я възприемат като края на света

Всички знаем, че хората имат различен праг на болка. Една и съща рана може лесно да бъде понесена от някои, но да причини много страдание на други. Същото е и с разбитото сърце. Всички се справяме с болката по различен начин, но за тези зодии разлъката е нещо страшно и трудно за преодоляване.

Риби

Рибите имат златно сърце и всеки го знае. Те са склонни да идеализират партньора си и да виждат само най-добрите качества в него. Рибите просто си затварят очите за алармите, които сигнализират, че е време да прекратят връзката.

Представителите на този знак ще се опитват до последно да установят контакт с любимия човек. За тях е много трудно да повярват, че партньорът им е способен да ги нарани или предаде. Дори когато са изправени пред тъжната реалност, те ще се опитат да оправдаят любимия човек. След раздяла Рибите дълго време живеят с илюзията, че всичко може да се върне обратно, защото са готови да дават шанс на отдавна мъртви връзки отново и отново.

Рак

Раците са влюбени в самата любов и това не може да се скрие. Когато влизат във връзка, те като правило имат големи надежди. Всеки път се надяват, че избраният е единствен и за цял живот. Представителите на тази зодия са склонни да се привързват твърде бързо към партньора и позволяват на чувствата и емоциите да вземат връх над разума и логиката.

Раците обичат с такъв екстаз, че са готови да затворят очите си за всякакви проблеми, защото толкова обичат да изпитват това светло чувство. Те обичат с цялото си сърце и разлюбването е много трудна задача за тях. Затова раздялата за тях е нещо като края на света.

Дева

Девите са много внимателни в любовта. Те са избирателни и придирчиви, защото им е малко трудно да отворят сърцата си. Хората от зодия Дева полагат твърде много усилия в опитите си да намерят „единствения“ и прекарват години в опознаване на човека и дали може да му се има доверие.

Следователно, след като са избрали някого и са влезли във връзка, Девите ще бъдат с него възможно най-дълго. Хората от тази зодия са убедени, че ако останат завинаги заедно, тогава всеки проблем може да бъде решен. Дори ако партньорът напусне Девата, тя ще се опита до последно да му докаже, че са създадени един за друг. За Девите преодоляването на раздяла няма да е толкова трудно, колкото да се насилят отново да повярват в любовта.

Телец

Телците обичат реда и няма да се поколебаят да обяснят този факт на всички около тях. Те се чувстват добре, когато всичко наоколо е познато и спокойно, дори и да не е на най-високо ниво. Когато Телецът разбере, че партньорът им не е най-добрият сред хората и чувствата им отдавна са охладнели, те предпочитат да останат в тази връзка, отколкото да се разделят, защото раздялата ще донесе хаос и дискомфорт в живота им.

Хората от тази зодия се опитват да поддържат връзки не заради силни чувства и привързаност, а защото така е по-лесно и удобно. Ето защо, след раздялата, им е много трудно да подобрят живота си и да продължат напред.

Везни

Везните са невероятно лоялни партньори. Веднъж обещали на някого любов до смърт, те ще положат всички усилия да изпълнят обещанието си. Везните винаги се стремят да направят връзките възможно най-щастливи и хармонични, което само по себе си е прекрасно, но често ги принуждава да се примиряват с неща, които противоречат на истинските им желания и нужди.

Ако човек от тази зодия смята, че раздялата ще направи партньора му щастлив, или ще го спаси от страдание, тогава той сам ще инициира края на връзката. Ще остави собствените си чувства на заден план, заради което след това ще страда дълго време.

Скорпион

Скорпионите са невероятно страстни и пламенни партньори. Често се влюбват, но се отдават на връзката. Афера със Скорпион ще бъде най-яркото преживяване в живота на всеки човек, защото те са готови на всичко в името на любимия човек.

Отдават се на любимия изцяло и се наслаждават на чувствата и емоциите. Скорпионът едва ли ще реши да напусне партньора си, освен ако, разбира се, той не извърши нещо престъпно, като измяна или предателство. В такива случаи представителите на този знак напускат незабавно и завинаги, но след това помнят обидата цял живот.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts