5 причини заради, които може връзката ви да се разпадне

връзка
5- те най често срещани причини раздялата да настъпи.

Разпадането на връзката е нещо естествено

Но защо се случва това? За това ще говорим по- нататък, защото има причини, поради които краят на връзката да е по близо от колкото си мислим.

Вече нямате общи интереси

Първата причина за разпадането на връзката, когато интересите започнат да ви се променят. Идва момент, когато едната страна иска да се отдалечи или да има деца. Когато приоритетите и мечтите ви не са еднакви връзката отслабва.

Уважението е загубено

Втората причина за раздялата е свързана с уважението, нещо, което никога не трябва да се губи във връзката. Ако искаме да имаме добри и продължителни отношения с дадения човек.

Прекомерна и необоснована ревност може да разбие връзката ви

Третата причина, която е доста често срещана е ревността. Всякакъв вид ревност към партньора ви, която се запазва може да премине в патологична.

Може да се наложи намесата на психолог. Ревността подкопава връзката, изпълва я с недоверие и я уврежда.

Липса на грижи за човека до вас

Невниманието към човека до вас, дължащо се на забързаното ежедневие и задължения. Липсата на внимание към детйлите, на желанието да изненадате другия, да купите на партньора си нещо, което той харесва. Тази липса на грижи ще сложи край на връзката и ще доведе до прогресивно отбълксване поливинката ви.

Нуждите ви не са удовлетворени

Неудовлетворените нужди може да са една от причините. Говорим не само за интимност, липса на сексуално желание или сексуални отношения, но и липса на сближеност, активно изслушване, качествено прекарано време. Ако тези неща липсват в връзката ви, то тя ще стане крехка и нестабилна и най вероятно раздялата ще настъпи рано или късно.

Нещо, което е много важно да имате предвид във всяка връзка е, че нищо не е сигурно. Ето защо грижата за партньора ви, глезенето и вниманието са доста важни за изграждането на добри и дългосрочни отношения.

Източник: https://richlyrooted.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Стигна ли до ръба на космоса милиардерът Ричард Брансън?

40-годишната Джесика Симпсън изглежда като тийнейджърка без грим