интересно за мъжете

8

апр.

5 мъжки заблуди за жените

заблуди за жените
Сред най-често срещанатите заблуди за жените е, че финансовото положение на мъжа е на първо място.

Ето кои са най-често срещаните мъжки заблуди за жените:

1. Богатство или финансово положение

По голямата част от жените няма да се интересуват от цената на колата ви, луксозния ви часовник или факта, че купувате най – скъпата вечеря. Обаче те се интересуват дали основния приоритет в живота ви са парите или не. За повечето жени, вашата работна етика, вашата страст, вашата амбиция и вашите хобита са по-важни от банковата ви сметка.

За голяма част от жените е по-ванжно какво правите със това, с което разполагате, отколкото това с колко материални блага ги обсипвате. Ако една жена просто се интересува колко пари печелите, вероятно не е добра идея да се срещате с нея.

2. Външен вид

Всъщност с всички жени, с които разговаряхме, казаха, че външният вид не е от толкова голямо значение за тях. Защо? Ако сте прекарали цялото си време във фитнеса, това може да е плашещо за жената и да породи в нея чвуство за несигурност в собствения й вид.

Това може да накара жената да мисли, че обръщате внимание на всеки недостатък, който има. Това определено ще я накара да се чувстват несигурна във вида си, особено ако не води същия начин на живот като вас. Възможно също дамата да остане с впечатление, че се интересувате повече от собствения си външен вид, отколкото от нея.

3. Размер на вашата мъжественост

99% от всички жени не се интересуват от размера на пениса Ви. Много мъже смятат, че размерът на пениса им е наистина важен и колкото по-голям, толкова по-добре. Всъщност това се отнася само за егото им, но и за задоволяването на жените. В действителност е по-важен начина, по който го използвате, отколкото размерите му.

Всъщност повечето жени смятат, че размерът не е на първо място и не е критерии. Защо? Повечето дами мислят, че размерът няма особено значение за насладата, която получават в леглото. Размерът на пениса ви никога не трябва да бъде мярка за вашето самочувствие.

Жените се интересуват повече от вашите личностни качества и вниманието, което им обръщате в леглото и извън него. Много по-важно е да им задавате въпроси, да се интересувате от ежедневието и приблемите им. Честно казано, мъжете, които са фиксирани върху размера на пениса си, вероятно имат проблем със самочувствието. В крайна сметка жените не се интересуват, и вие също не трябва.

4. Уязвимост

Много мъже смятат, че е не секси или мъжествено да показваш чувства и да бъдеш уязвим, но това е далеч от истината. Това е сред най-често срещаните заблуди за жените. Повечето жени са привлечени от мъже, които са емоционално стабилни, но могат и да изразяват чувствата си. Много мъже не искат да проявяват емоции, защото чувстват, че биха могли да ги преценят като слаби. Повечето жени обаче намират за много секси, ако мъжете могат да изразят чувствата си особено в тяхно присъствие и това създава по-силна връзка.

Какво означава емоционално стабилна? Е, основно жените харесват мъже, които могат да плачат, когато гледат филм, ако им се иска. Като цяло това означава, че мъжете са готови да покажат своите емоции, особено в лична ситуация, когато са превъзхождани от чувствата си. Това не означава, че трябва да плачете всеки път публично, че имате несъгласие. Като цяло, да бъдеш уязвим и способен да изразиш своите чувства, връзката е много важна, особено ако е направена по истински начин.

5. Поставянето им на пиедестал

Някои мъже обичат да поставят жените на пиедестал и да им правят комплименти по цял ден, но това често действа отблъскващо за тях. Всъщност много жени не обичат да бъдат почитани. Да, всеки харесва истински комплимент от време на време, но ако постоянно ви поставят на пиедестал, това може да доведе до доведе во влошаване на взаимоотношенията между вас.

Повечето жени искат искат да бъдат третирани като равни, а не като нещо, което е по-висше или по-ниско от вас самите. Да идеализирате жената и да я засипвате с комплименти може да бъде много ласкателно в началото, но в дългосрочен план, вероятно няма да има положителен ефект. В края на краищата никой не е перфектен и всеки има недостатъци и е важно да може да се говори за тях, а не да се създава илюзия, че всичко е перфектно.

Източник: www.gentlemansgazette.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts