26

авг.

Суперлуна 31 август 2023: 4 съвета за насочване на енергията на Синята луна в правилната посока

Есенният месец започва с мощно пълнолуние в Риби, което може да изненада всички ни с тотална трансформация на живота

Научете как правилно да се подготвите за това енергийно цунами.

От древни времена има много митове и легенди около пълнолунието: вълци вият на фона на кръглата луна, децата се държат неспокойно, а хората не могат да спят с часове. Ще можем отново да се потопим в омайната атмосфера на мистиката на 31 август. Именно на този ден ще настъпи Синята суперлуна.

Суперлуната е явление, когато пълнолунието съвпада с най-близкото приближаване на луната до Земята. Това е рядко и вълнуващо астрономическо събитие, което се случва няколко пъти в годината. По това време луната може да придобие лилав, оранжев, розов или светлосин оттенък. На 31 август около 4 часа сутринта ще станем свидетели на Синята луна, най-рядко срещаното от всички пълнолуния. Има дори фраза „Веднъж на Синята луна“ (нещо, което се случва много рядко). Сега тази фраза се използва в много филми и телевизионни предавания, когато трябва да се покаже уникалността на дадено събитие или случка.

„Много често на астролозите им задават въпроси за това как суперлуната влияе на хората, какво да правят и как да се държат. Много е трудно да се отговори еднозначно. Влиянието на пълнолунието е индивидуално – зависи от наталната карта на човека. Луната е водна планета. Раците, Скорпионите и Рибите са зодиите, които особено ще усетят прилив на енергийни сили по време на пълнолуние. Хората, които имат „вода“ в хороскопа (асцендент), също ще станат по-чувствителни и емпатични. Между другото, креативните личности и децата са особено податливи, защото са твърде емоционални.

По време на суперлуната е важно да използвате енергията си правилно

На 31 август ще се появят нови, интригуващи мисли и вдъхновение, така че препоръчвам да обърнете внимание на творчеството: рисуване, писане на поезия, измисляне на нови театрални или филмови сценарии. И за да компенсирате енергийното въздействие, ще бъде полезно да медитирате, да правите йога и дори да отидете на психолог “, казва астрологът Екатерина Грецова.

По това време е важно да визуализирате своите цели и желания. Синята Супер Луна, както вече знаем, е идеалното време за себереализация и ново начало. Креативните хора ще могат да разкрият таланта си и да уловят вдъхновението в такъв мистичен период.

„Когато разбереш, че има импулс, не трябва да спираш, напротив, трябва да дадеш воля на емоциите и чувствата и да започнеш да твориш. Опитайте се да уловите момента и да сте уверени в себе си. Не трябва да се страхувате да поемате рискове, защото винаги можете да започнете всичко отначало. Такива енергийни дни служат като източник на вдъхновение, разкривайки всички наши най-дълбоки емоции. Най-важното е да сте истински“, сподели мислите си астроложката Екатерина Грецова.

Как да реализирате енергията си по време на Синята луна:

  • Визуализирайте успеха: настройте се да постигнете всичките си цели и се опитайте да мислите изключително позитивно.
  • Развихрете интуицията си: помислете за проблемите, които ви тревожат най-много. Може да успеете да намерите решения, които е възможно да ви се сторят диви и интригуващи. Не се колебайте и следвайте сърцето си!
  • Не се страхувайте да опитвате: ако отдавна сте мечтали да се заемете с някакво хоби, сега е моментът. Експериментите със сигурност ще дадат добър плод в бъдеще.
  • Отпуснете се и се заредете с положително: в този ден не трябва да се поддавате на негативни емоции и да се вслушвате в собствените си страхове. Важно е да избягвате скандали и силен стрес. Най-доброто решение за вечерта ще бъде топла уютна вечеря със семейството или приятели, разходка в парка, посещение на изложба или вечерна медитация.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts