28

ян.

4 зодии, които не се променят дори заради любовта

Хората, родени под тези съзвездия, не са склонни да правят компромиси в отношенията. Трябва да знаете това, ако решите да имате нещо общо с тях

Когато сме влюбени сме готови да променим навиците си или да се откажем от нещо в името на половинката. Например Овните и Раците обичат да поемат инициативата, докато Близнаците и Девата са в състояние да бъдат гъвкави, да изслушват партньора си и да отговорят на очакванията му.

Но представителите на тези четири зодии вярват, че в любовта партньорът не трябва да иска от тях промяна в името на връзката. „Приеми ме такъв, какъвто съм“ е тяхното мото.

Телец

Устойчивият земен Телец напълно въплъщава образа на упорит бик. Те знаят точно какво искат от партньора и от връзката като цяло. Телците са за стабилност и придържане към статуквото, те са доволни от веднъж възникналото състояние на нещата.

Има изключение от това правило. Ако Телецът се влюби в доста ранна възраст, той е способен на значителни промени в характера и навиците. Ако обаче вече има изграден собствен поглед върху света и ежедневието, той ще бъде непоклатим като планина.

Но не се плашете от упорития характер на Телеца. Това има своите предимства. Телецът се управлява от Венера и затова този знак е романтичен по природа. Телецът вярва, че партньорите във връзките растат заедно като двойка. Влюбят ли се, ще бъдат верни на любимия си до смърт.

За влюбения Телец обектът на страстта му е най-красивият човек на света, за когото ще запази най-нежните чувства и спомени, дори когато и двамата остареете. Така че непроменливият характер на Телеца не е толкова лошо качество, колкото може да изглежда на пръв поглед.

Лъв

Този огнен знак изглежда е създаден за любов. За Лъва животът без любов е като живот без слънчева светлина. Слънчевия знак има такова количество кипяща енергия и чар, заради което Лъвът винаги е заобиколен от внимание и почитатели.

Лъвът си мисли: „Ако другите ме обичат такъв, какъвто съм, защо да променям нещо?“ Разбира се, вие сте специален човек за Лъва, но той вижда любовта като необходимост да приеме любимия човек такъв, какъвто е, а не да го моли да се промени. Ако се отнасяте към светогледа на Лъва с разбиране и приемане, той ще ви отговори със същото.

Като огнена зодия с голяма душа, Лъвът е готов да прости на любимия човек много. Заради прощаващия си характер Лъвът никога няма да поиска или да изисква да се откажете, за да угодите на партньора си. Както и да направите каквото и да е, „за да накарате връзката да работи“. Те ще ви обичат такива, каквито вече сте.

Скорпион

Скорпионите са както воден, така и неподвижен знак. Това означава, че те са чувствителни и в същото време не са гъвкави по природа. Този противоречив нюанс е важен, за да разберем защо Скорпионът отказва да се промени в името на една връзка. За него автентичността и истинността на случващото се е най-важна. Да промениш себе си в името на партньора е същото като да му правиш фалшиви комплименти, според Скорпиона.

Те са верни на думата си и на себе си. Затова очакват същото и от любимия човек. Много Скорпиони предпочитат партньор с богат житейски опит, който добре познава техните желания и нужди. Затова те няма да искат от любимия човек да промени навиците или желанията си заради Скорпиона.

Напротив, те ще се стремят да научат колкото се може повече за партньора си и дори с цялата си страст ще изискват от любимия човек да се зарови по-дълбоко в най-съкровените им мечти, навици и желания. Което несъмнено е много секси и привлекателно за обекта на любовта на Скорпиона.

Водолей

Водолеите са известни със своята уникалност, свобода на действие, различни възгледи и насоченост към бъдещето. Изглежда, че такива хора просто трябва да бъдат отворени за промяна, нали? Но тези качества и очаквания не засягат сферата на взаимоотношенията на Водолея.

За Водолея всички хора са братя, единни и равни. Същото възвишено мнение се разпростира и върху начина, по който се обичат и искат да бъдат обичани. За тях очакването на партньора им да се промени или искането на партньора им те да се променят означава, че нещо не е наред във връзката и не работи. Това ги наранява и ги обърква, защото „любовта не изисква жертва“.

Ако излизате с Водолей, знайте, че за тях любовта не е състезание кой е по-по-най. „Ние сме равни и сме заедно“ е мотото им. И умишленият опит да промениш себе си, за да постигнеш обичта на някой друг, нарушава това чувство за равенство. Или пък да тръгнеш да променяш него или нея, за да угодиш на себе си. Те предпочитат да са сами, отколкото с някой, който се опитва да ги подобри.

Но Водолеят никога няма да си позволи да навреди на любимия човек или на връзката с него. Той го цени и защитава. Водолеите ще уважават и ще се възхищават на уникалността и индивидуалността на своя партньор както никой друг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts