3 иновативни идеи за декориране на стени

декориране на стени

3 нестандартни начини за декорация на стени

Ако смятате, че на стаите ви липсва нещо, ще ви покажем някои креативни варианти за декориране на стени за вашия дом.

Можете да използвате различни предмети, форми, текстури и цветове. Понякога боядисването на стените ви или окачването на картина просто няма да ви помогне. Как ще декорирате стените си ще зависи от това дали искате да добавите някакъв специален детайл или да създадете основен център за вашата стая. Трябва също така да вземете предвид цялостния стил на вашия дом и каква стая искате да създадете, като декорирате голите си стени.

Декориране на стени с дървени дъски

За тази  идея, която е наистина зашеметяваща, използвайте дървени дъски по стените си. Можете да покриете стената си изцяло или само частично. След това можете също да опитате да използвате състарено покритие.

Или, ако искате да добавите малко по-цветен детайл към стаята си, можете да опитате да боядисате стените в цвят, който харесвате.

След като поставите дървените дъски на стените си, опитайте да окачите няколко саксии върху тях и сложете някой от любимите си домашни растения във тях. Резултат ще бъде зашеметяващ.

Използвайте любими за вас предмети

Ако събирате определени предмети, голите стени са идеални за вас. Можете да ги използвате, за да покажете колекцията си. Тази идея за декорация на голи стени би била чудесна и за по-интимна стая, като спалня или стая за игри.

Опитайте да окачите музикалните си инструменти на линия в центъра на стената. Също така можете да окачите любими за вас картини.

Можете също така да използвате антични фенери, колекция от чинии или много други неща.

Коркова стена

Предлагаме да инсталирате слой корк на стената си отгоре надолу. Можете да го използвате за окачване на карти, снимки, плакати и други неща. Освен че е оригинална идея за декор, той е много практичен. Това е идеален вариант за офиси или кабинети.

Източници: https://decortips.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

„Няма да има победител“: предсказателите единодушно говорят за нова опасност – тя вече е близо

Как да отгледате босилек у дома за 7 дни