7

дек.

2 гадания показват каква ще е годината за вас

Направете тези две гадания в навечерието на Нова година, за да разберете каква ще е следващата

Всеки може да се опита и да направи тези две лесни гадания. Ако не друго, то поне ще се забавлявате, особено ако решите да ги направите в компанията на приятелки

Гадание на желание по чаша вода

Късно вечерта на 31 декември налейте в чаша изворна вода наполовина. Задръжте я на нивото нa очите и си намислете желание. Поставете чашата до леглото си и повече не я пипайте. Постарайте се тя да не се набива на очи на гости и роднини, за да не а изпият. На сутринта, като се събудите, вижте дали се е променило нивото на водата.

Ако количеството вода се е увеличило – желанието ще се сбъдне, при това без всякакви затруднения и активни действия от ваша страна.

Ако водата е намаляла – желанието няма да се сбъдне през новата година.

Мънистата говорят

Ще са ви необходими три наниза от мъниста с различен цвят – бял, червен и зелен. Най-добре е да са равни на дължина и тегло, а материалът е по ваш избор -пластмаса, камъни, дърво.

Вземете мънистата в лявата ръка и ги хвърлете зад гърба си. Обърнете се и вижте кои са паднали най-близо до вас.

Ако това са червените мъниста – настъпващата година ще е щедра на доходи и на щастливи моменти.

Ако най-близо са белите – през новата година ще се омъжите. А ако вече сте семейни, животът ви ще е изпълнен със светли и радостни събития.

Ако зелените са най-близо – очаква ви самота и скука. Трябва да промените нещо!

Ако нанизите са се оплели – очакват ви много нееднозначни събития, в които само от вас ще зависи дали последствията им ще ви донесат радост или нещастие.

Източник: magiya.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts