28

фев.

10-те най-богати деца на Земята

Богатите деца по света не са малко, но неприлично богатите могат да се преброят на пръсти. Те могат да си позволят да харчат пари, без да се замислят

10. Джайлен Бледсо

За Джайлен Бледсо може без преувеличение да се каже, че е постигнал всичко със собствени усилия. За своите само 17 години той притежава и е генерален директор на собствена компания – Jaylen D. Bledsoe Group, работеща в сферата на IT. Сред клиентите на фирмата са такива марки като К Swiss и АТ&ТВ, както и комикът Стив Харви. Джайлен печели първия си милион на 15 години, а през 2018 г. бизнесът му е оценен на 3,5 милиона долара.

9. Рико Родригес

Младият Рико Родригес става известен благодарение на сериала „Американско семейство“. Всяка серия, в която той се появява на екрана, му носи по 70 000 долара. Актьорът се снима в много шоу програми, но най-успешна е именно ролята на Мани Делгадо, която му предлагат да изиграе, когато е на 11 години. Днес състоянието на Родригес по най-скромни изчисления е 7 милиона долара.

8. Ел Фанинг

Родената през 1998 г. Ел Фанинг също заработва състоянието си с актьорски труд. Първите пари този занаят й носи още когато е на три години, когато изиграва първата си роля във филма „Аз съм Сам“. След това младата актриса се снима във филмите „Таткова градина“, „Странният случай на Бенджамин Бътън“, „Супер 8“, „Купихме си зоопарк“ и „Господарка на злото“. Състоянието й се оценява на 5 милиона долара.

7. Джейдън Смит

И отново дете милионер, роден през 1998 г. Джейдън Смит е син на актьора Уил Смит, но капитала си заработва с актьорската и музикалната си дейност. Първата поява на Смит-младши пред публиката е в телевизионния сериал „Преследване на щастието“, където се снима заедно с баща си. След това младото дарование започва да играе и в голямото кино. „Карате кид“, „Денят, когато Земята спря“ и не съвсем успешният „След нашата ера“ са филмите, направили Джейдън популярен. Днес Смит е горд собственик на 8 милиона долара.

6. Абигейл Бреслин

Абигейл Бреслин е родена в Ню Йорк през 1996 г., а още през 1999-а се снима в първата си реклама. След това Аби често се появява по телевизията в различни проекти. Когато поотраства, започва да се снима и във филми.

Звездният й час настъпва с ролята във филма „Малката мис Щастие“, за която Абигейл е номинирана за „Оскар“ и получава наградата „Най-добра актриса“.

Днес мис Бреслин е най-младата актриса, номинирана някога за висшата награда на Киноакадемията. Освен в киното Абигейл се изявява и като автор на песни, както и като писателка. На банковата й сметка се
съхраняват около 16 милиона долара.

5. Валентина Палома Пино

Валентина Палома Пино е дъщеря на милиардера Франсоа-Анри Пино и актрисата Салма Хайек. Навярно никой не си задава въпроса защо момичето, родено през 2007 година се оказва в рейтинга на най-богатите деца на планетата. Засега Валентина не е започнала кариера нито в киното, нито на сцената. Но вече притежава състояние от 12 милиона долара.

4. Ник Д’Алойсио

Ник Д’Алойсио е млад гений на програмирането. На 15-годишна възраст създава приложението Summly, което съкращава дългите новини до оптимален размер. След две години програмата е купена от компанията Yahoo за 30 милиона долара. Освен това интернет гигантът взема Д’Алойсио на работа като мениджър по продукциите на Yahoo News Digest.

Днес този талантлив юноша работи над това да умножава състоянието си, и подготвя нов програмен продукт за пазара.

3. Данилин Хоуп

Бъркхед-Маршал Данилин Хоуп Бъркхед-Маршал е дъщеря на Ана Никол Смит – модел на Playboy и секссимвол на 90-те години на XX в. Родена е през 2006 г. Богатството й е свързано с печална история. След като майката на Данилин умира от свръхдоза с лекарствен препарат, тя е предадена на баща си, който е установен чрез ДНК анализ. Това е фотографът Пари Бъркхед. Именно той се грижи наследството на покойната Ана Никол да остане за дъщеря й. Днес състоянието на Данилин се оценява на 10 милиона долара.

2. Мулай Хасан

Роденият през 2003 година Мулай Хасан просто е задължен да бъде богат. Защото е наследственият принц на Мароко.

Момчето би могло да се наслаждава на безоблачно и безгрижно детство. Но Мулай се отнася много сериозно към факта, че рано или късно ще трябва да поеме отговорност за страната си и да седне на престола. На 14-годишна възраст той участва заедно с баща си във форума One Planet Summit, където присъстват ръководители на държави от целия свят. И оттогава е постоянен участник в срещи и конференции. Според официални източници лично на Мулай принадлежат 1 милиард долара.

1. Принц Джордж Александър Луис

В компанията на най-богатите деца на планетата е и принц Джордж Александър Луис – най-младият сред тях, който е само на 6 години. Синът на принц Уилям и Катрин – херцогинята на Кеймбридж, е трети поред на опашката за кралския престол на Великобритания – след баща си и дядо си. Състоянието на този титулуван бузест малчуган се оценява на невероятните 3,6 милиарда долара. Друго си е да се родиш със златна лъжичка в устата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts