10 признака, че имате хармония между физическото и емоционално здраве

SONY DSC

Колкото по-бързо се формират духовните ни „молекули”, толкова по-рано те започват да внасят своя принос във вибрациите на душата

SONY DSC

Човек става по-гъвкав в отношенията си с другите хора. Това способства за ускореното попълване на вътрешното енергийно ниво.

Но ако живеем под постоянното въздействие на неблагоприятни обстоятелства и силен стрес, това ще намалява честотата на вибрациите на душата ни. И колкото те са по-ниски, толкова по-трудно е да разберем и обикнем хората около нас. Но как да разберем дали душата ни вибрира на висока честота? Ето някои признаци.

  • Постоянно възхищение от живота.

Колкото на по-високо ниво са вибрациите на душата ви, толкова по-възхитителен, мотивиращ и енергичен ви се струва животът. Сънят ви става по-дълбок и релаксиращ. Сутрин се събуждате изпълнени с енергия и готови да се справите с всичко, което срещнете по пътя си.

  • По-здрави сте отпреди.

По-високата честота на душевни вибрации е полезна не само за духовното, но и за физическото здраве. Новопридобитата работоспособност и позитивният поглед към света помагат да се почувстваме много по-способни и силни. Имунната система работи като часовник и ако се разболеем, оздравяваме много по-бързо.

По-пълнокръвно възприемаме заобикалящия ни свят, което заедно с ускорената реакция помага да избегнем травмите и навреме да обърнем внимание на потенциални здравословни проблеми.

  • Чувствате се по-способни.

Високата честота на вибрациите на душата ви изпълва с невероятна енергия и концентрация. Това ви кара да се чувствате много по-добре, и способства за постигане на целите. Проблемите, които са ви се стрували непреодолими, вече не са препятствие за вас.

  • Общуването е много по-ясно и ефикасно.

Повишената честота на душевни вибрации превишава тази на обкръжението ви и ви е много по-лесно да изразите мнението си и да представите гледната си точка.

  • Финансова стабилност и самоувереност.

Когато сте способни да поддържате висока честота на вибрациите на душата, с времето автоматически се избавяте от лошите и неефективни шаблони на поведение. Това, на свой ред, ви помага да вземате по-отговорни и разумни финансови решения. Вселената цени усилията ви и ви възнаграждава.

  • Взаимодействието ви със заобикалящия свят е много по-приятно.

Незначителни негативни събития или ситуации вече не могат да развалят настроението ви както преди. Вие буквално излъчвате позитив и разбиране. Затова не се учудвайте, че хората реагират по съответния начин на това.

  • Интуицията ви е по-бърза.

Започвате да действате в известна степен интуитивно. Понякога ви се струва, че сте способни да виждате бъдещето. Подсказките на интуицията буквално изхвърлят от съзнанието ви ненужните и непродуктивни мисли. Очите на вашата душа гледат напред много по-ясно отпреди, а вътрешният ви глас неизменно ви насочва по правилния път.

  • Не се съпротивлявате на потока, а плувате заедно с него.

Научили сте се да получавате удоволствие от всекидневния живот, като просто го живеете, а не се опитвате да промените невъзможното.

  • Струва ви се, че времето се е ускорило.

По-високата честота на вибрациите влияе на възприятието за време. Струва ви се, че то се е ускорило, но сте в състояние да възприемете всеки негов момент и да му се насладите. Това по-ясно и бързо възприятие на заобикалящия ви свят ви помага да мислите за времето като за непрекъснат поток, сливайки неговите моменти в едно.

  • Изглеждате чудесно.

Поради това, че сте преизпълнени с кипяща енергия и буквално се къпете в любовта и уважението на околните, вие изглеждате много, много добре. На хората им се струва, че светите с някаква вътрешна светлина.

Каквото и да облечете, го носите с невероятна увереност. И дори в анцуг изглеждате по-добре от много други в скъп вечерен тоалет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защо не се препоръчва да държите батерията на лаптопа свързана?

Опции за използване на лимон в ежедневието, за които не сте знаели