10

юли

Храни и предмети, които носят късмет в дома

Макар и да не осъзнаваме, има храни и предмети, които оформят енергетиката в дома по различен начин

Чушки червена капия

Затова се постарайте винаги да имате тези храни в шкафа или в хладилника и с течение на времето ще усетите тяхната положителна енергия. Ако е нужно, осигурете си и предметите, които ще засилят щастието, мира и късмета във вашия дом.

МЕД

Той е не просто сладост, но и амулет за благополучие. Трябва да е полифлорен, да не е захаросан – тогава свойствата му са много по-силни. Най-добре е да е купен в църква и събран от манастирските пасбища.

КЕДРОВИ ЗАРОВЕ

Това е универсален амулет, който оздравява атмосферата и хората в дома по-малко боледуват. Кедърът има защитна функция, привлича парите, съхранява и защитава, хармонизира любовните отношения.

ТРЕПЕТЛИКОВ КОЛ

С негова помощ се решават проблеми, свързани с енергетиката на дома. Невинаги успяваме да изберем правилно енергийно жилището си. Затова, когато ви е тревожно, нещо ви измъчва и не можете да разберете какво, ще ви помогне трепетликовият кол.

ПИРОН

Когато е забит на вярното място, притежава голяма сила. Ако го забиете над кухненската врата, той ще укрепи целия дом и ще защити семейството от скандали и раздори.

ВЪГЛЕН

Това е мощен амулет, изчистващ енергетиката на дома. Приготвя се от добре изсушено парче борово дърво. Въгленът има сила точно една година, след което трябва да се закопае в земя, където расте трева, и да се приготви нов въглен за следващата година.

ЧЕРВЕН ПИПЕР

Това е един от най-младите и в същото време един от най-древните предмети на силата. Как така? Просто е забравен за дълго, макар че не само в древните индиански цивилизации е култивиран, но и на територията на съвременна Европа и Азия. Червеният пипер е силно магическо растение, свързано преди всичко с любовта и сърцето. В семейството помага любовта и страстта между съпрузите да се запазят. Защитава и избавя от уроки, особено ако са насочени към любовните отношения.

ЧЕСЪН

Мирисът и вкусът му неслучайно са така резки. Той се е появил на земята, когато в света злото е станало твърде много. Природата е дала на човека това растение, за да може той да се пази от различни напасти и несгоди.

ПОДКОВА

Подковата трябва да се окачи над входната врата или от вътрешната страна на жилището. Ако в дома има много кавги и скандали, окачете я с върховете надолу. Ако всичко е благополучно и искате да съхраните и умножите благосъстоянието си, окачете подковата с краищата нагоре.

Източник: www.infoniac.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts