фън шуй топче

6

апр.

Фън шуй ткопка: как да я нттегрираме у дома

Смята се, че фън шуй топката привлича положителна енергия и спомага за създаването на хармонична среда

Осъзнаването и хармонията на пространството са основните принципи на фън шуй. Тази китайска философия привлича вниманието на тези, които търсят алтернативи за предпазване от тежка или негативна енергия. Един от начините, по който могат да направят това, е като използват фън шуй топка.

В областта на архитектурата и декорацията даоистките предложения са много привлекателни по отношение на разпределението и ориентацията на определени елементи, които спомагат за разпространението на положителна енергия в пространството.

Какво представлява фън шуй топка?

Фън шуй топките или фасетираните топки са топки, направени от шлифовани кристали, които отразяват светлината, за които се смята, че почистват отрицателната енергия. Те могат да бъдат поставени в ключови зони, където има тенденция да се концентрира най-много отрицателна енергия.

Те обикновено са направени от 30% олово, считано за идеален компонент за активиране на енергия. Размерът варира от 40 милиметра до 50 милиметра. Есенцията на тези топки отговаря на принципите на древното китайско изкуство фън шуй, основано на живота в хармония с потока от видими и нематериални енергии.

В конкретния случай на тези сфери се смята, че те разтварят всичко, което блокира хармонията на пространството и поддържат здравословен енергиен баланс. Това е благодарение на триъгълната скулптура, която е идеална за разпределяне на искрящо осветление.

Теории, изложени в книги, обясняват, че фън шуй е „вътрешната красота, отразена в съществото на неговата среда“. Въз основа на това използването на фасетирани топки може да се разбира като инсталиране на декоративен инструмент, който канализира здрави емоции.

Къде е най- добре да поставим фън шуй топчета

  • Входове:  когато отворите вратата на къщата, вие давате вход на всякакъв вид енергия, така че е добра идея да имате фасетирана сфера, която трансформира лошото в хармония и го разпределя, правейки път на добрата енергия.
  • Работно или място за учене: Една област, която изисква спокойствие и фокус, е мястото за работа или учене. Ако окачите топката на плота или на настолната лампа, винаги се опитвайте да я държите високо. Това отразява благоприятното осветление, така че висящите задачи да протичат и денят да е продуктивен.
  • Разделения между стаите: Според философията границите между помещенията сливат енергии. Въпреки това, китайската философия предлага решение: окачете резбовани топки на точните точки, където се случва разделянето на стаите, за да неутрализирате вибрациите и да ги разпръснете по по-добър начин.
  • Коридори: Коридорите се класифицират като добри места за декориране с фън шуй топки, тъй като те маркират пътя към другите стаи, което е полезно за предаване на приятна среда.
  • Прозорци: Това е идеалното място за окачване на фасетираните топки, особено ако светлината, която влиза е естествена. Отдалечете ги от стъклото и стената, като ги центрирате така, че слънчевите лъчи да разпръснат ефекта на дъгата, излизащ от сферата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts