16

май

Учените откриха как може да се възстанови ерекцията без Виагра

Но всичко се променя. Според сайта“Vista News“, датският център за регенеративна медицина е представил нова терапия за възстановяване на ерекцията

Според учените тази терапия дори спомага за увеличаване размера на пениса.

Терапията се основава на стволови клетки. Учените ги инжектират в основата на пениса, за да постигнат желан терапевтичен ефект. Такава инжекция е много полезна за нервните клетки и кръвоносните съдове, защото стволовите клетки могат да възстановят почти всички клетки в тялото. Освен това те насърчават и тъканната регенерация. Нормалната работа на кръвоносните съдове и нервите осигурява постигане на ерекция и добра чувствителност.

Между другото, както вече е установено, инжекциите увеличават и размера на пениса. Към днешна дата тестовете са проведени с участието на бивши онкологични пациенти.

Инжекции със стволови клетки са направени на мъже, които са преживели рак на простатата и са имали признаци на патологични процеси в пениса. След курса на инжектиране пациентите напълно възстановяват сексуалната си функция в продължение на почти една година.

Експертите се надяват в бъдеще да се постигне по-продължителен ефект и да се осигури лечение, който е подходящо и за мъже с еректилна дисфункция, причинено от затруднения свързани с възрастта, диабет, сърдечни проблеми и високо кръвно налягане.

Към днешна дата за решаване на проблема с еректилната дисфункция се прилага и мехлем с куркума. Това е нов мехлем, създаден от учените от Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“. Той може да подобри сексуалната функция при мъжете. Благодарение на него представителите на по-силния пол ще могат да забравят за проблемите с ерекцията. Мазът съдържа куркумин, активната съставка на куркума (подправка, популярна в азиатската кухня), пише The Daily Mail.

Експериментите показват, че след прилагането на мехлема се увеличава кръвният поток към гениталиите. Мехлемът прониква през кожата и разширява кръвоносните съдове, които са в областта на слабините. Специалистите отбелязват, че използването на куркума в храната е малко вероятно да постигне същия ефект, тъй като по-голямата част от полезното вещество се унищожава в стомаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts