27

юли

Тези 4 зодии живеят най-дълго

Разберете защо някои хора от различните зодии успяват да бъдат активни в продължение на много години

Рак

Списъкът на столетниците се оглавява от представителите на зодия Рак . Тези хора се грижат за здравето през целия си живот. Затова и живеят дълго, въпреки болестите и понякога лошото здраве. От храната Раците предпочитат естествени продукти, опитват се да готвят всичко със собствените си ръце и избират само пресни ястия. Близките осигуряват голяма подкрепа на тези зодии, по отношение грижата за здравето.

И, да – грижата за здравето ще ви помогне да живеете още по-дълго, уважаеми Раци. Това за вас включва: ежедневни упражнения и редовни посещения на басейн и сауна. Не забравяйте да спите достатъчно и да не ядете вредни храни, особено вечер.

Дева

Девите следват плътно раците, по отношение на дълголетието. Те са много внимателни към здравето си и винаги следят храненето си. Девите ядат всичко прясно, знаят кои храни да избягват, не си падат изобщо по алкохола. Или ако пият, го пият като лекарство, в терапевтични дози. Представителите на този знак са много подозрителни, така че постоянно се тревожат за здравето си и веднага тичат при специалист, дори и за най-малкото нещо. Тяхната силна страна, по отношение на здравето и дълголетието, е превенцията.

За Девите ще е добре ако успеят да си доставят и малко емоционален комфорт. да не са такива педанти, поне по време на отпуска, да намират време всеки ден да разпускат малко с нещо любимо. Много полезни за тя са разходките в парка или уикендите сред природата.

Козирог

Спазването на правилата и режимите помага на Козирозите да останат дълголетници. Представителите на този знак ще отложат работата, но не и обяда, и никога няма да заменят съня в уютно легло за танци до сутринта. Козирозите се опитват да избягват стресови ситуации и да реагират прекалено емоционално, за да не се разстройват.

Слабото звено в здравето на Козирозите е храненето. И пийването, разбира се. Ако по отношение на храната те успеят да приложат в действие прочутата си трудова и кариерна дисциплина, ще постигнат много. И това се отнася не само до по-слаба и хармонична фигура, но и за цялостно подобрение на здравето изобщо.

Овен

Сред столетниците не може да не споменем и Овена. Този огнен знак има не само отлична енергия, но и добър имунитет. Те рядко се разболяват и почти никога не се оплакват, че се чувстват неразположени. Това може и да е добре, в един момент, но заради стоицизма им е възможно да пропуснат появата на някое не особено леко и като цяло трудно лечимо заболяване.

Овните е добре и да забавят ритъма си на живот, заради който буквално могат да прегорят в някоя дейност, или в работата си по-често. Емоционалното и физическо прегряване (бърнаут) не им е чуждо, но точно тук те вървят по много тънък лед.

Като цяло, вижда се, че представителите на тези 4 зодии са трудолюбиви

Работата поддържа когнитивното здраве, дава на човек усещането, че е нужен, че може, че все още става за нещо. Но, в едно с нея човек трябва да знае как и кога да почива.

Ясно е, че сред представителите на всички зодии има столетници. Онова, което трябва да не се забравя, че грижата за здравето е преди всичко. Преди работата, преди грижата за здравето на някой друг, преди каквото и да е. Сещайте се за това всеки път, когато решите да работите допълнително или да помогнете на някой близък за нещо не толкова спешно.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts