3

юни

Тарантино платил $10 хил. на жена, за да й ближе краката

60-годишният режисьор на „Криминале“ има фетиш към дамските стъпала

 

Куентин Тарантино е платил над 10 000 долара на жена, за да ближе ходилата ѝ, докато „заприличат на сини сливи“.

Дълго време се коментираше, че 60-годишният режисьор на „Криминале“ има фетиш към дамските крака, тъй като някои от най-известните му филми има близки кадри на женски стъпала.

И сега служител в клуб, който бил на по-висша длъжност, твърди, че е бил свидетел как жена, получила зашеметяваща петцифрена сума, за да бъдат близани краката ѝ от носителя на „Оскар“, пише „Daily Mirror“.

Човекът на име Lowlife (AKA Page Rad), който в момента работи в „Crazy Girls“ в Холивуд, твърди, че режисьорът, който има две деца от съпругата си Даниела Пик, е поискал VIP стая, но не посочва точно мястото на действието.

В подкаста „Get in the Car“, Lowlife разказва, че Куентин поискал танцьорката с „най-големи гърди“ и „най-сочни задни части“ да се присъедини към него в стаята, като Lowlife не разкрива кога и къде се е случило.

След това служителят призна, че е гледал Куентин и танцьорката на монитор за видеонаблюдение.“Той седна, тя се накани да съблече горнището си, но той стана и я хвърли на дивана и започна да събува обувките ѝ една по една. И след това ближеше долната част на краката й, смучеше пръстите ѝ“.

Според Lowlife, това е продължило около 30 минути. Твърди също, че след това краката на жената изглеждали като „сини сливи.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts