29

сеп.

Сънят – най-бързата връзка с паралелния свят

Предполага се, че във Вселената едновременно съществуват няколко паралелни свята

С някои от тях можем да общуваме, като най-простата проява на това общуване е сънят. Може би затова всичко случващо се насън ни изглежда реално. Скоростта на разиграващите се насън събития, превишава скоростта в реалността: за някакви си 7 – 8 часа можем да „преживеем” седмици, дори месеци от живота си…

Голямата безкрайна Вселена се състои от малки атоми. И това, че не ги виждаме, не означава, че не съществуват. Те извършват своите безкрайни колебателни движения с различна скорост, честота и посока на движение. Можем да ги видим, когато се свързват в молекули и образуват материя – тоест материалния свят.

Но какво би се случило, ако сме придобили способността да „трептим” в синхрон със скоростта, с която преминават през подсъзнанието ни нашите сънища. В този случай страничният наблюдател не би ни видял, защото човешките сетива не са в състояние да фокусират такова движение. А представете си, че едновременно с нас съществува друг свят, който е способен да „се движи” много по-бързо, отколкото можем да си представим. Ще усетим ли присъствието му? За нашето подсъзнание обаче то е достъпно. Затова често изпадаме е състояния, когато ни се струва, че вече сме виждали даден човек, усещали сме някакъв аромат, че определено място ни напомня нещо. Но колкото и да се опитваме да си спомним, всичко е напразно, защото това се е случило в точката на докосване на паралелните светове.

РЕАЛНИ ИСТОРИИ

През юни 1943 година американски кораби се движат покрай Алеут-ските острови и зафиксират на радарите няколко японски кораба, насочени срещу тях. Командващият заповядва да открият огън. В течение на половин час корабите изстрелват 212 тона снаряди. Американските моряци обръщат внимание, че противникът мълчи и не отговаря на огъня. А когато всичко утихва, става ясно, че японските кораби нямат никакви признаци на повреди. Едва след войната е установено въз основа на документи, че в този ден в района не е имало никакви кораби.

През октомври 1974 г. някой си Робърт Уайоминг отива на лов, където по обяд се натъква на грамаден бизон, който е на разстояние 30 м от него. Ловецът стреля. А след това всичко се случва като на каданс: куршумът бавно прелита около 15 метра и меко пада на земята. Уайоминг е в шок. Но го очаква още една изненада: недалеч от себе си вижда нещо подобно на космически кораб, редом с който се намират необикновени същества. Когато се приближава, едно от тях го пита как се чувства. Робърт не помни какво се случва след това. Озовава се в болница, където го откарва горският, който го намерил лежащ в тревата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts