25

фев.

Съветите на Ванга: кои предмети носят късмет и кои не?

Има предмети, които от векове носят щастие и успех в дома: заключват доброто и пазят от измяна

Ето някои от тях.

Тояга. Великата Ванга казва: „Ако искаш да избегнеш проблеми далеч от дома си, обезателно си вземи тояга, която ще ти е верен помощник и у дома, и далеч от родния край. Тоягата ще пази енергията на доброто, която живее в дома ти, и на теб ще помогне да се избавиш от лошата енергия, която може да събереш на път”.

Свещи. В разговор за енергията великата прорицателка казва: „Свещите – ето кое ще помогне на хората да съхранят и поддържат енергията в дома. Истинските свещи, отлети от восък, имат наистина чудна сила. Ще ти разкажа каква свещ и за какво да използваш, но с това знание трябва да се работи много внимателно, защото силата на свещите може както да помогне, така и да навреди, ако се злоупотреби с нея”.

Огледало. „Кръглото огледало запомня доброто. Ако присъства в дома, щастието няма да изтече, а ще остане с огледалото“, казва баба Ванга.

Ветропоказател. „Всеки, който с вятъра успее да се сговори, ще живее, без да познае мъката. Този, който може да направи така, че вятърът винаги да духа в неговата посока, никога няма да е самотен и нещастен. Ако искаш да намериш щастието си, помоли вятъра. А за да се научиш да говориш с него, направи си ветропоказател.

Изсушени рибешки люспи. „Рибешката кожа носи в дома богатство и доволство във всичко. Този, който правилно я обработи, няма да познае нужда и мъка. Важно е правилно да скриете този талисман, иначе ще се изпари цялата му вълшебна сила”, съветва баба Ванга.

Кукичка. „Направи си стоманена кука, улови с нея рибка за щастие и успех, рибка, която да изпълнява всичките ти мечти и желания. Изплети с кукичката дантели за сватбата си – колкото по-сложна и красива е, толкова по-интересен ще е животът ти!”.

Кълбо вълнена прежда. Великата Ванга казва: „Искаш ли да намериш пътечката към своето щастие? Искаш ли постоянно да чувстваш, че си нужен в този живот? Искаш ли стеб да са любимите ти хора? Обезателно дръж в дома си кълбо вълнена прежда”.

Точило. „Точи и щастието си на точило – учи Ванга. – Нека отлети встрани всичко, което се е затъпило и състарило, нека новото и острото, доброто и хубавото да е с теб в живота си. Снабди се с точило. То пъди нечистата сила и вика парите. Нека нечистата сила знае, че имаш с какво да наточиш оръжието си против нея!”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts