стол топка

31

мар.

Стол топка- авангардна иновация

Ако искате да придадете на дома си иновативен, поп, авангарден щрих, столът топка точно това, което търсите.

Може би никога преди не сте чували за стол топка. Но вероятно сте виждали тази иновация, авангарден стол в даден момент и ако сте, определено бихте си помислили, че изглежда малко странно. Все пак може да не сте се замисляли за естетическия му контекст.

Изглежда малко като мебели от бъдещето – сякаш току-що е излязло от космически кораб. Той има наистина оригинален външен вид, драстично се откъсва от всички традиционни дизайни за дървени столове.

Те са най-често срещани на места като клиники, обществени зони, технически пространства и подобни места. Малко вероятно е някога да сте виждали стол с топка в нечия къща. Хората са склонни да декорират домовете си по традиционни линии, а този стол със сигурност не е това.

В момента, в който погледнете този стол, можете да кажете, че има уникална естетика. В известен смисъл може да се каже, че Ball Chair има индустриален стил, но в много по-изискан, необичаен смисъл, отколкото бихте видели в индустриалния декор.

Авангарден дизайн

Нека да разгледаме формата му. Столът е основно отворена сфера с удобна седалка вътре в нея. Всеки може да се настани уютно в този стол и има много място за почивка на цялото си тяло в него.

Има много място и ако сте изцяло в него, хората няма да могат да ви видят от други ъгли. Ще бъде като в голяма подплатена топка. Може дори да се почувствате малко изолирани вътре в него, все едно сте в балон.

Но това е част от смисъла: целта на стола топка е неприкосновеността на личния живот. Да бъдеш в него може да отблъсне други звуци и да ти помогне да избегнеш външния свят, губейки се в седалката. Сега това е наистина авангардна концепция.

Отдолу има един крак, който също работи като въртящ се. Това означава, че можете да промените позицията си и да погледнете в друга посока, или просто да се люлеете напред-назад малко, като люлеещ се стол настрани.

Източници: https://decortips.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts