20

май

Първо: красиво е! И още пет неочаквани причини винаги да носите поли

Сериозни и остроумни аргументи да се даде предпочитание на този елемент от гардероба

Смята се (и не без основание), че жената трябва да носи предимно поли и рокли. Въпросът тук изобщо не е в модните тенденции или безпрецедентната красота на тази така позната част от женския гардероб. Днес полите са отговорни не само за привлекателността, но и за неизчерпаемия поток от женска енергия.

Ето най-забавните и странни причини, поради които трябва да се откажете от панталоните завинаги и винаги да носите поли!

Полата помага на жената да черпи от енергията на Земята

От известно време насам е прието, че полите имат свещено значение, което съвременните хора просто са забравили. Преди това хората са били в неразривна връзка със силите на природата: мъжете са вярвали в енергията на космоса, а красивата половина е черпила от енергията на земята. За да осъществят тази „връзка“ жените бяха подпомогнати от полите – те попивали сила благодарение на форма си и дългия подгъв. По този начин енергията на природата се натрупва в утробата и момичетата стават плодовити и проспериращи. Освен това, полите са имали положителен ефект и върху мъжете: те също се нуждаели от силата на земята и можели да я получат само от любимата жена. С прости думи, ако не носите пола, отрязвате енергийния си източник и ставате по-бедни с всеки изминал ден.

Полата събужда вътрешната богиня

Чувствате ли, че сте загубили целостта и хармонията със себе си? Ще ви го кажем направо: просто не сте събудили богинята у вас. Божеството, което живее във всяка жена, я дарява с безпрецедентна сила и дори може да лекува заболявания. Но ако се отклоните от пътя, държите се неадекватно и губите енергията, дадена ви от природата, не бива да очаквате осезаема помощ от богинята, която е скрита вътре във вас. Как да я върнете към живота? Просто сменете любимите си дънки за дълга пола и вместо безформен пуловер и панталон, облечете рокля. Ще се свържете отново с природата, и богинята, скрита дълбоко във вас, ще се събуди.

Полите подхранват женствеността

Полата винаги се е смятала за неизменен атрибут на женствеността. Разбира се, историците веднага ще влязат в разгорещен спор, защото мъжете също са носели поли, но никой не ги е нарекъл женствени. Те обаче предпочитат да пропуснат този факт. Има майки, които от детството се опитват да внушат на дъщерите си любов към полите и ако откажат да ги носят, започват конфликти. „Какви панталони, та ти си момиче!“, „Изглеждаш предизвикателно в тази къса рокля, по-добре е да облечеш дълга пола: мистерията е по-важна от показността“. Според тях подобни фрази би трябвало да култивират женствеността в момичето. С пола жената изглежда грациозно и се движи плавно. Подобен ефект е невъзможно да се постигне, ако вместо пола се носи панталон.+

Полите са знак за целомъдрие

Когато чуем думите „целомъдрие“ и „невинност“, в главата ни се появява образът на скромно момиче с дълга рокля или пола до пода. За мнозина тази визуализация остава житейско ръководство и до днес. Смята се, че полата предпазва от разврат. Когато вижда момиче с дълга пола, мъжът не може да има мръснишки помисли и това е много ценно в енергийно отношение. Поради лошите намерения на мъжете, жената несъзнателно губи естествената си сила и се чувства празна.

Полите подобряват отношенията с мъжете

Ако сте мислили, че полите просто привличат противоположния пол, бързаме да ви изненадаме: тук не говорим за силно прилепналите поли. Връщаме се отново към връзката на полата с женската енергия. Както споменахме по-рано, полите помагат на жените да черпят от силата на природата, не само на момичетата. Когато една такава жена, изпълнена с подходящата енергия, е във връзка, в къщата цари хармония, а нейният избраник е уравновесен и спокоен. Ако мъжът не получава енергия, той се превръща в агресивен насилник . Любовта към панталона създава и други проблеми. Езотериците казват, че жената започва да изпива мъжката енергия. В резултат на това се нарушава енергийният метаболизъм, а това от своя страна провокира конфликти във връзките.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts